Mainos

Pluskokoinen malli sai kritiikkiä treenistään – latasi täydellisen vastauksen

Ylipaino ei saisi olla asia, joka oikeuttaa ihmisiä sanomaan mitä tahansa, eräs negatiivisia kommentteja saanut nainen muistuttaa. 

Kun ylipainoinen henkilö julkaisee itsestään kuvan, moni ihminen kokee tarvetta kommentoida hänen ulkonäköään ja elämäntapojaan. Tästä on kokemusta ainakin pluskokoisella Tessa Hollidaylla, joka päätti eräänä päivänä julkaista Instagram-videon treenistään.

Video ei kuitenkaan kerännyt pelkästään positiivisia kommentteja ahkerasta liikkumisesta, vaan osa kommentoijista keskittyi kritisoimaan naisen treenitapoja oikein olan takaa.

Kyykky-videoon tulleissa kommenteissa toivotaan, että nainen harrastaisi lihaskuntoliikkeiden sijaan mieluummin kaloreita kuluttavaa liikuntaa. Eräs kommentoija kritisoi puolestaan naisen kyykkäysasentoa vääräksi ja antaa neuvon asennon korjaamiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Valmiina seuraavan vuoden hot dog -syöntikilpailuihin, yhdessä kommentissa mainitaan.

"Se ei ole kuulu kenellekään muulle mitä teen kehollani"

Holliday ei tyytynyt seuraamaan ilkkuvaa keskustelua sivusta, vaan julkaisi Instagramissa kuvakaappauksen videoon tulleista kommenteista puhuttelevan vastauksen kera. Naisella on viesti kaikille niille ihmisille, jotka luulevat hänen treeniensä koostuvan ainoastaan muutamasta kyykystä. 

– Ihmiset luulevat, etten treenaa, koska en koe tarpeelliseksi julkaista niistä joka ikistä yksityiskohtaa. Ja miksi näin on? Koska se ei ole kuulu kenellekään muulle mitä teen kehollani, aktiivisesti treenaava nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan sosiaalinen media saa hetkessä ihmisistä kuoriutumaan personal trainereita ja lääkäreitä, jotka tietävät muita paremmin kuinka liikkua. Tosiasia on kuitenkin se, että vain jokainen itse tietää, millainen liikunta sopii juuri omalle keholle.

– Äitini on osittain halvaantunut ja rakastaisi liikuttaa kehoaan tavalla, jolla liikuin edellisessä postauksessani. Mutta valitettavasti se ei ole mahdollista hänelle tai monelle muullekaan ihmiselle. Kun alat todella rakastaa itseäsi, pidät kehostasi huolta tavalla, joka sopii juuri sinulle, nainen muistuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan se, että joku ei täytä yhteiskunnan asettamia ulkonäkökriteerejä, ei saisi olla asia, joka oikeuttaa ihmisiä ilkeisiin kommentteihin. 

– Huolehdi omasta elämästäsi, Holliday päättää.

Lähde: Metro

***

8:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.