Playboy-malli väittää olevansa liian kaunis deittisovellukseen – ylläpito poisti otoksia: "Ne olivat ihan normaaleja kuvia"

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian kaunis? Miehet vastaavat.

Mallina töitä tekevä Tahlia kokee olevansa liian hyvännäköinen Bumble-deittisovellukseen.

24-vuotias losangelesilainen Tahlia Paris väittää Daily Mailin haastattelussa, että hänen kuviaan on poistettu Bumble-deittisovelluksesta, koska hän on liian hyvännäköinen.

Tahlia liittyi sovellukseen, koska halusi löytää elämäänsä uuden rakkauden. Koronaviruspandemian takia oli hankala tavata ihmisiä muuten kuin netissä.

Deittipyyntöjen sijaan Tahlia kertoo saaneensa sovelluksen ylläpitäjiltä ilmoituksen siitä, että joitain hänen kuviaan on poistettu. Muun muassa alla oleva kuva on hänen sanojensa mukaan poistettu. Sen lisäksi olisi poistettu kuva, jossa hän pelaa Pacman-pelikonetta sekä ystävän rannalla ottama bikinikuva. Bikinikuva ilmeisesti myöhemmin palautettiin takaisin näkyviin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tahlian mielestä kuvissa ei ollut mitään pahaa

Daily Mailin mukaan Bumble kertoo tiedotteessa, että profiilissa ei saa olla ”ilman paitaa kylpyhuoneessa otettuja selfieitä” tai kuvia, joissa pidetään ”alusvaatteita tai uimapukua sisätiloissa”. Uimapukukuvat ovat sallittuja, jos henkilö on rannalla tai altaalla, siis paikassa, jossa uimapuvun käyttäminen kuuluu asiaan.

– En ehtinyt käyttää sovellusta kuin muutaman tunnin. Lisäämäni kuvat poistettiin, vaikka ne olivat ihan normaaleja kuvia, Tahlia kertoo

– Näin kävi kolme tai neljä kertaa eri kuville. Ainoastaan yksi profiilikuvistani sai jäädä, mikä todellakin heikentää mahdollisuuksiani deittsovellusmaailmassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tahlialla on Instagramissa yli 900 000 seuraajaa. Hänellä on myös OnlyFans-tili ja hän on ollut Playboy-mallina. Naisen mielestä syy kuvien poistamiseen on se, että hän on liian hyvännäköinen deittisovellukseen.

Yritti olla "kuin tavallinen tyttö"

Omasta mielestään hän näyttää profiilissaan ”ihan tavalliselta tytöltä”. Joissain kuvissa hänellä on ollut hassu ilme ja joissain hän on makoillut rannalla.

– Yritin näyttää niin vähän mallilta kuin suinkin. En halunnut miesten katsovan profiiliani siksi, että teen mallin töitä, vaan koska olin yksi tavallinen tyttö muiden niiden joukossa, jotka etsivät treffiseuraa.

– En edes jakanut Bumblelle tietoa Instagramista ja pidin kaiken muunkin yksityisenä.

Mallin työt ja playboy-tausta tuottavat myös ongelmia

Treffailu on muutenkin ollut haastavaa. Tahlia on aiemmin kohdannut miehiä, jotka ovat ottaneet häneen yhteyttä hänen sosiaalisessa mediassa antamansa imagon perusteella.

– Kun annan pakit, jotkut ovat sanoneet, että sinähän olet Playboy-malli! Ikään kuin minulta olisi silloin helpompi saada seksiä.

Tahlian Bumble-tili suljettiin kertaalleen, koska sitä luultiin valetiliksi. Niitä on tehtailtu hänen kuvillaan ennenkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nettideittailu alkoi epäilyttää

Kokemustensa jälkeen Tahlia ei ole enää oikein varma, onko nettideittailu häntä varten. Hänen pitäisi luoda jälleen uusi tili eikä hän ole varma, onko se sen arvoista.

– Tällä hetkellä treffielämäni on pysähdystilassa, valitettavasti. Toivottavasti tilanne normalisoituu pian niin pääsen deittailemaan ihmisiä normaalisti.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat