Playboy-malli uhattiin poistaa lennolta liian paljastavan asun vuoksi: "Koin oloni täysin nöyryytetyksi"

Lentoemäntä hauskuutti matkustajia piiloutumalla käsimatkatavarahyllylle 0:46
Southwest Airlinesin lennolla matkustajat todistivat erikoista tapahtumaa, kun lentoemäntä oli piiloutunut lentokoneen käsimatkatavarahyllylle.

Playboyn kannessakin esiintynyt Eve J. Marie väittää, että lentoyhtiö uhkasi poistaa hänet lennolta, mikäli hän ei peitä itseään.

Eve J. Marie väittää, että joutui lähes heitetyksi ulos lennolta asunsa vuoksi. Even mukaan hän oli lentämässä Yhdysvaltain sisäisellä lennolla, kun henkilökunnan jäsen käski hänen peittää itsensä, kertoo The Sun. Eve on muun muassa esiintynyt Etelä-Afrikan Playboyn kannessa vuonna 2019.

Asua pidettiinkin liian paljastavana

Eve oli matkalla 7-vuotiaan poikansa kanssa. Hänellä oli avoin, leopardikuvioinen asu yllään. Even mukaan hänen yläosaansa pidettiin Southwest Airlinesin lennolla liian paljastavana.

– Kun he uhkasivat poistaa minut  koneesta, jos en vaihtaisi vaatteita, koin oloni täysin nöyryytetyksi, minua hävetti ja olin hyvin loukkaantunut, Eve sanoo.

Eve Etelä-Afrikan Playboyn kannessa vuonna 2019. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Vaikka olen yhtiön uskollinen asiakas, koin, että muut naiset koneessa tuomitsivat minua"

Even mukaan hänellä on lentoyhtiön tarjoama luottokortti ja hän on "korkean statuksen" asiakas, joka lentää yhtiön reiteillä runsaasti.

– Vaikka olen yhtiön uskollinen asiakas, koin, että muut naiset koneessa tuomitsivat minua vaatteiden perusteella ja sanoivat, että rintani ovat liian suuret. No, en voi sille mitään, Eve kuvaa.

Even asu lennolla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Minun oli pakko istua kaikkien muiden matkustajien edessä naisen työpaita rintani päällä"

Hän kertoo, että vaatteidenvaihtopyynnön esittänyt lentoemäntäkin vaikutti anteeksipyytävältä tilanteessa. Evellä ei ollut mukanaan vaihtovaatteita, joten lentoemäntä myös antoi Evelle oman paitansa.

– Lopulta minun oli pakko istua koneessa kaikkien muiden matkustajien edessä naisen työpaita rintani päällä, Eve sanoo.

Pyyntö vaihtaa asu "sopivampaan" tuli yhden välilaskun jälkeen. Eve ihmettelee, miksei asiasta valitettu aiemmin, jos kyseessä on yhtiön sääntö. Hänen mukaansa lentoemäntä myös kehotti häntä ottamaan yhtiöön yhteyttä lennon jälkeen.

Hylkäsi tarjotun hyvityksen

Even mukaan hänelle onkin tarjottu satasen hyvitystä lentoyhtiön pisteinä, mitä hän ei hyväksy.

– Olin täysin järkyttynyt ja nolostunut tavasta, jolla minua kohdeltiin. Kukaan ei kyennyt kertomaan tarkasti, mikä heidän pukeutumiskoodinsa on, Eve sanoo.

Even mukaan lehtoyhtiön säännöissä kielletään "rivo" käytös ja pukeutuminen, mihin hän ei koe syyllistyneensä.

Southwest Airlines ei ole toistaiseksi vastannut esimerkiksi The New York Postin tai Fox Newsin haastattelupyyntöön.

Lue myös:

    Uusimmat