Saksalaisnainen heitettiin ulos kuntosalilta, koska "paljastava" toppi häiritsi miehiä: "Eivätkö he ennen ole nähneet naista?"

Eläinlääkäri ryhtyi fitness-tähdeksi 2:07
Eläinlääkärin muutos fitness-tähdeksi

Marnyn, 22, käskettiin poistua kuntosalilta "liian paljastavan" topin takia. – Se oli huono päivä, olin todella surullinen ja järkyttynyt. Kuin minut olisi heitetty 1800-luvulle, hän kertoo.

Saksalaisen Marnyn, 22, kuntoiluhetki päättyi tylysti, kun häntä pyydettiin poistumaan kuntosalilta. Marny oli treenaamassa poikaystävänsä kanssa, kun hänen vaatteitaan syytettiin muiden asiakkaiden "hämmentämisestä".

– Minut heitettiin juuri ulos kuntosaliltani, koska vaatteeni olivat liian "paljastavat" ja ne hämmensivät miehiä salilla. Millä vuosituhannella elämmekään? Niin surullista, Marny totesi Twitterissä.

Samalla hän julkaisi aiemmin ottamansa kuvan jumppavaatteistaan. Niissä ei ole mitään erityistä; Marny oli valinnut ylleen uuden toppinsa, joka jättää paljaaksi parin sentin kaistaleen ihoa, kertoo Evening Standard.

Naistreenari valitti "häiritsevästä" asusta

Kun Marny oli juoksumatolla, naistreenaaja tuli hänen luokseen ja sanoi, ettei Marny voisi "treenata näin".

– Katsoin häntä vain hämmentyneenä, koska en tiennyt, mitä hän tarkoittaa. Nainen sanoi "et voi käyttää urheiluliivejä". Olin sokissa, koska ei toppini ollut urheiluliivi, ja jos olisikin, niin miksei, Marny ihmettelee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Valittaneen treenarin mukaan asu haittasi "muiden kuntoilijoiden huomiokykyä".

Peruu jäsenyytensä salilla

Marny aikoo perua jäsenyytensä kyseisellä salilla.

– Se oli huono päivä, olin todella surullinen ja järkyttynyt. Kuin minut olisi heitetty 1800-luvulle.

Salin säännöissä todetaan, että miehet eivät saa treenata hihattomissa t-apidoissa ja naiset eivät saa treenata "liivit näkyvillä". Marnyn mukaan salilla kuitenkin treenaa usein miehiä hihattomissa paidoissa, eikä heitä koskaan ole käsketty poistumaan.

"Eivätkö he ennen ole nähneet naista..."

Marnylle satoi Twitterissä tukea sen jälkeen, kun hän oli julkaissut kuvansa.

– Odotin, että avaisin kuvan ja näkisin sinut pikkuhousuissa ja rintaliiveissä – mutta jopa naiset omalla salillani treenaavat pikkuisissa sortseissa ja topeissa – se on kaikki ihan ok, käyttäjä Rachel Marie sanoo.

– Mistä miehet ovat hämmentyneitä? Eivätkö he ennen ole nähneet naista, Naomi pohtii.

– Miesten pitäisi pysyä kodeissaan, kunnes he voivat kontrolloida itseään julkisissa tiloissa. Ei ole heidän asiansa säännellä naisia omassa ympäristössään, käyttäjä Vicomtede Valmont sanoo.

– Anteeksi, mitä? Ihmiset salillani ja joogastudiollani treenaavat sortseissa ja urheiluliiveissä eikä kukaan edes huomaa. Virallisen valituksen aika, nimeä paikka ja häpäise heidät, LouiseHudson sanoo.

”Siis daa, nämä ovat asialliset kuntosalivaatteet”. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Marny ei kuitenkaan ole halunnut nimetä salia, koska kyseessä on pieni, paikallinen yrittäjä, jolle hän ei halua pahaa. Hän kuitenkin huomauttaa, etteivät muut saa sanella kenenkään pukeutumista. Kuvallaan hän halusi osoittaa, että säätelyä tapahtuu edelleen, jopa vuonna 2019.

– Kaikkien sukupuolten pitäisi voida pukeutua niin kuin he haluavat.

 

Lähteet: Evening Standard, Twitter, Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat