Planeetta X -uskovaiset väittävät maailmanlopun tulevan huomenna – "Eliitti pakenee bunkkereihin, Nasa peittelee operaatiota"

Sunnuntai 19. marraskuuta on planeettamme viimeinen päivä, väittävät Planeetta X:n ja Nibirun nimellä tunnetun väitetyn planeetan ympärillä jälleen vellovat salaliittoteoriat.

Niin kutsutut Nibiru-uskovaiset ovat sitä mieltä, että Yhdysvaltain avaruusjärjestö Nasa on masinoinut kansainvälisen eliitin salaliiton, jonka tarkoituksena on saada eliitti turvaan maanalaisiin bunkkereihin, kun taas tavallinen kansa jätetään tuhoutumaan.

Nibiru tai Planeetta X

Nibiru- tai Planeetta X on hypoteettinen planeetta, joka teorian mukaan sijaitsee lähellä aurinkokuntamme reunaa. Sen kerrotaan olevan miniaurinkokunta, joka koostuu auringosta, planeetoista ja kuista.

Nibiru-uskovaisten mukaan planeetta kiertää oman Aurinkomme ympäri yhden kerran 3600 vuodessa. Heidän mukaansa planeetan painovoima aiheuttaa sen, että maapallon navat vaihtuvat, mikä puolestaan aiheuttaa isoja maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia.

Nibiru-myytti syntyi vuonna 1976, kun kirjailija Zecharia Sitchin väitti kahden entisen mahtikulttuurin, babylonialaisten ja sumerien, puhuneen Aurinkoa kiertävästä jättiplaneetasta.

Tuho tulee sunnuntaina tai maanantaina

Nibirun oli määrä tuhota maapallo jo aiemmin syksyllä, mutta koska mitään ei tapahtunut, uskovat nibirulaiset nyt, että planeetta lähestyy Maata 19. ja 20. marraskuuta välisenä aikana eli huomenna sunnuntaina tai ylihuomenna maanantaina.

He uskovat sen ohittavan maan noin neljän miljoonan mailin eli vajaan 6,4 miljoonan kilometrin päästä aiheuttaen suurta hävitystä. On myös väitetty, että planeetan energiavirta voi haitata maapallon omia energiavirtoja ja aiheuttaa siten äärimmäisen varallisia ilmastomuutoksia.

Nasa tyrmää planeetan olemassaolon

Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on tähän saakka ollut ottamatta kantaa tuhoteorioihin, mutta nyt se on tehnyt videon, jossa väitteet murskataan.

– Maailmanloppua ei tule, koska tätä hypoteettista planeettaa ei ole olemassa, sanoo Nasan tähtitieteilijä David Morrison avaruuden ulkopuolista elämää tutkivan SETI-instituutin podcastissa tämän kuun puolivälissä.

Pelkästään tänä vuonna Nibirun aiheuttaman maailmanlopun päivämäärää on muutettu kahdesti: Ensin sen piti tapahtua 23. syyskuuta ja sitten 21. lokakuuta.

Nibiru-uskovaiset eivät Nasan vakuutteluja osta. Heidän mukaansa Nasan vakuuttelut ovat osa suurta totuuden peittelyoperaatiota.

Nasa myöntää, että aurinkokuntamme laitamilla voi olla iso planeetta, mutta se ei ole väitetty Nibiru, vaan Planeetta 9:ksi nimetty Neptunuksen kokoinen möhkäle, josta ei ole maapallolle mitään vaaraa.

Helmikuussa tähtitieteilijät löysivät seitsemän Maata muistuttavaa planeettaa. Katso video:

1:34

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja