Pitkän miehen lumo – katso ketkä julkkiskaunottaret suosivat pidempää!

Helmi kysyi vuoden alussa lukijoilta onnistuisiko seurustelu lyhyemmän miehen kanssa: 40 prosenttia vastanneista valitsi pidemmän. Katso kuvagalleriasta ketkä julkkiskaunottaret ovat samaa mieltä!

Kim Kardashiania, Hayden Panettierea, Eliza Dushkua ja Jada Pinkett Smithia yhdistävät pitkät miehet. Myös Eva Longoria ja Christina Ricci on liitetty aiemmin selvästi pidempään mieheen.

Mikä pitkissä miehissä viehättää? Aikaisemmin pitkiä miehiä pelännyt Kim Kardashian on poikaystävänsä myötä kertonut asenteensa muuttuneen. Nykyään hän tuntee olonsa miehensä Kris Humphriesin kainalossa turvalliseksi, pieneksi ja sieväksi.

Lyhyen kanssa hankalampaa

Helmi kysyi tammikuussa lukijoiltaan, voisivatko nämä seurustella itseään lyhyemmän miehen kanssa. Yli 1300 vastaajaa kertoi mielipiteensä: 40 prosenttia vastanneista myönsi, että tuntuisi hankalalta seurustella lyhyen miehen kanssa.

Vastanneet kommentoivat muun muassa:

"Olen aina tykännyt isoista miehistä, ilmeisesti kun isäni on isokokoinen ja komea! Pieni tuntuisi niin avuttomalta rinnalla." isin tyttö

"Olen niin itsevarma ja määrätietoinen, että jos mies vielä olisi lyhyempi, niin siitä ei vaan tulisi mitään. Miehen kuuluu olla pidempi!" elly

Katso kuvat alta!

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash News

Lähteet: Digital Spy, The Frisky, People, The Hollywood Gossip, Radar Online, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat