Pipsa Hurmerinta: Haastava testi ennen synnytystä

Loppukeväällä esikoisensa saavalla Pipsa Hurmerinnalla ei ole vielä aikaa jäädä lomalle.

Tällä hetkellä televisiossa pyörivän Top Chef -ohjelman juontaja aikoo tehdä kevään ajan keikkoja catering-yrityksensä kautta.

– Kovasti tässä olen yrittänyt lomalle jäädä, mutta se on freelancerina vaikeaa – varsinkin kun näin keväisin catering-keikkoja alkaa olla enemmän. Mutta aion kyllä hidastaa tahtia ja palkata jonkun avuksi. Olen huomannut, että alkaa olla raskasta seistä viisi tuntia lieden ääressä, Pipsa Hurmerinta kertoo.

Hän kertoo voivansa hyvin ja raskauden sujuneen ilman suurempia ongelmia. Ennen synnytystä edessä on vielä eräs mielenkiintoinen haaste.

– Käyn parhaillaan autokoulua ja olen juuri matkalla viimeiselle teoriatunnilleni. Ajaminen on ollut hauskaa, mutta teoriakoe jännittää. Olen harjoitellut sitä varten netissä, eikä minulla ole hajuakaan joistain kysymyksistä, Hurmerinta naurahtaa.

– Tavoitteena olisi, että maaliskuun aikana saisin hoidettua autokoulun. Että olisi kortti ennen kuin lapsi syntyy.

Hurmerinta kertoo myös palanneensa juuri kotiin matkalta Pariisista.

– Olin siellä katsomassa muotiviikkoja ja tapaamassa tuttuja. Käyn siellä yhä noin kaksi kertaa vuodessa, se on minulle edelleen kuin toinen koti, mallinuransa aikaan 11 vuotta Pariisissa asunut nainen kertoo.

Top Chef Suomi MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat