Pippa Laukka ei luota muihin kisaajiin: "Pätäkkää ei ole tiedossa"

0:41
Mitä mieltä muut kisaajat ovat tehtävästä? Katso videolta!

Myyrä-sarjan kolmannessa jaksossa punnitaan luottamusta.

Tänä keväänä arvuutellaan jälleen kuka on tehtäviä sabotoiva myyrä, kun Myyrä-seikkailuohjelman toinen kausi alkoi. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot; Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira LuotiWallu ValpioNoora KarmaJoona PuhakkaTeemu PackalénPyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrässä kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Heidän tavoitteena onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen. Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. 


Kauden kolmannessa jaksossa 16. maaliskuuta on luvassa yksinkertainen, luottamusta punnitseva tehtävä. Kilpailijat saavat yksi kerrallaan – muiden katsellessa – päättää ottavatko he itselleen immuniteetin ja varman jatkopaikan vai valitsevatko he rahaa yhteiseen pottiin. Vaakakupissa on myös oma maine ja ryhmän arvostus.

Reilun pelin puolesta liputtava Pippa Laukka ei luota muihin kisaajiin. 

– Pätäkkää ei ole tiedossa tästä pelistä!

Mitä mieltä muut ovat? Katso ylhäällä olevalta videolta!Mistä Myyrä-sarjassa on oikein kyse? Roope Salminen kertoo: 

0:52

Tutustu myös kaikkiin sarjan toisen kauden kisaajiin: 

0:45

Kuka on myyrä? Sitä lähdetään selvittämään tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja