Roope Salminen tähdittää poikkeuksellista Myyrä-ohjelmaa – tästä kilpailussa on kyse!

Roope Salminen kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa, ettei itsekään tiennyt Myyrä-ohjelman petturikilpailijaa.

Roope Salminen juontaa MTV3-kanavalla tammikuussa alkavaa uutuussarja Myyrää. Ohjelmassa 11 kilpailijaa lähtee toisella puolelle maapalloa suorittamaan erilaisia älykkyyttä ja fyysistä kestävyyttä koettelevia tehtäviä. 

MTVuutiset.fin haastattelussa Salminen kertoo olevansa sitä mieltä, että Myyrä on poikkeuksellinen suomalaistuotanto. Haastattelussa Salminen avaa ohjelman ideaa.

– Ohjelmassa kilpailijat pyrkivät pelaamaan yhteen, tavoitteenaan kasvattaa palkintopotti mahdollisimman suureksi. Heidän joukossaan on myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida porukkaa ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä, jäämättä kiinni.

Mitä kilpailijoiden joukosta löytyvä myyrä voi tehdä sabotoidakseen muita kisaajia?

– Hän voi mokata tehtäviä tahallaan, antaa vääriä neuvoja muille, hajottaa moraalia sisältäpäin juonittelemalla ja pettää liittoja, tavallaan kaikki keinot ovat myyrällä käytettävissä.

Ohjelmassa on erikoinen asetelma, sillä ainoastaan petturi tietää olevansa petturi. 

– Tässä on 10 vastaan 1 tilanne, mutta nämä 10 eivät tiedä, ketkä heidän joukkueessaan ovat ja kuka se petturi on, Salminen kertoo.

Salminen ei itsekään tiedä kuka myyrä on, eikä sitä paljasteta myöskään katsojalle.

– Ainoastaan kolme ihmistä on tämän prosessin aikana tiennyt, kuka myyrä on. Myyrä itse ja kaksi ihmistä tuotannosta, Salminen paljastaa.

Kilpailijat lähtevät yksi kerrallaan kotiin sen perusteella, että vähiten myyrästä tietävä kilpailija joutuu tippumaan.

– Ainoa keino pysyä kisassa loppuun saakka, on saada myyrä itse kiinni. Eli jos tiedät kuka myyrä on, olet lähellä voittoa, Salminen kertoo.

Myyrä alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1.1.2019 klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja