Myyrä-sarja kuvattiin Latviassa – näin koronaohjeistukset otettiin huomioon

0:45
Ketkä ovat mukana Myyrä-sarjan julkkisversiossa? Katso traileri!

Myyrä-ohjelman toinen kausi kuvattiin Latviassa.

MTV3-kanavalla arvuutellaan jälleen kuka on myyrä, kun seikkailuohjelman toinen tuotantokausi alkaa 2. maaliskuuta. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Mukaan elämänsä seikkailuun lähtevät Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira Luoti, Wallu ValpioNoora Karma, Joona Puhakka, Teemu Packalén, PyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje. Ohjelman juontaa ensimmäisen kauden tapaan Roope Salminen

Sarjan ensimmäisellä kaudella matkattiin Meksikoon, mutta tällä kaudella kuvaukset järjestettiin Latviassa. Kuvauksissa noudatettiin tarkasti viranomaisten asettamia koronaohjeistuksia. Salminen kertoi sarjan pressissä, että kaikki elokuussa startanneisiin kuvauksiin mukaan lähteneet testattiin ennen matkaa. 

– Elettiin siellä niin selkeessä kuplassa. Liikuttiin ainoastaan omassa porukassa ja kaikilla joilla pystyin olla maskit, oli ne, hän kuvaili.  

Kuvausten aikana tai niiden jälkeen havaittu altistumisia.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois. Viikko viikolta porukka pienenee, kunnes jäljellä on enää kolme kilpailijaa. Heistä yksi paljastuu myyräksi ja parhaiten hänen henkilöllisyydestään perillä ollut kilpailija voittaa koko potin.

Myyrä MTV3-kanavalla 2. maaliskuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja