Pinkin kuva 2-vuotiaasta sai aikaan somevihan – kommentoi nyt poistettua otosta: "Osassa teistä on jotain todella pahasti pielessä"

Laulajatähti Pink julkaisi lapsistaan kuvan Instagramissa, mikä sai ilkeämieleiset kommentoijat liikkeelle. Tähti poisti kuvan ja julkaisi siitä uuden version omilla mielipiteillään.

Laulaja Pink julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen lapsensa syöttävät pelikaania.

Pian julkaisun jälkeen kuvan kommenttikenttä täyttyi ilkeämielisistä kommenteista. Ilkeät kommentit liittyivät hänen 2-vuotiaan pojan alapäähän. Häntä pilkattiin, koska ilmeisesti lapsella ei ollut yllään housuja tai uimavaippaa.

Pink poisti kuvan ja laittoi samasta kuvasta uuden version Instagramiin. Uudessa kuvassa pojan alapää oli sutattu. Nainen kirjoitti tulistuneen tekstin kuvan yhteydessä.

– Osassa teistä on jotain todella pahasti pielessä. Hermostutte vauvani peniksestä? Ympärileikkauksesta? Oletteko aivan tosissanne? Kuten kuka tahansa normaali äiti rannalla, en edes huomannut, että hän otti uimavaipan pois, tähti kirjoittaa.

Tähti poisti kuvasta kommenttimahdollisuuden. Hän kertoo poistaneensa aikaisemman kuvan, koska hänen seuraajansa ovat ällöttäviä.

– Negatiivisuus mitä tuotte toisille ihmisille. Tässä on kuva pelikaanista, jonka tietenkin vangitsimme ja pahoinpitelimme tunteja ennen kuin roikutimme vauvan penistä hänen edessään, Pink vinoilee kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat