Pikkutyttö kirjoitti kummitustarinan – kertomuksen odottamattomalle käänteelle nauretaan somessa

Pikkutytön kummitustarina sai yllättävän käänteen. Hupaisasta kertomuksesta tuli hitti sosiaalisessa mediassa.

Yllä olevalla videolla luetellaan asioita, jotka paljastavat armottomalla tavalla, että sinulla on lapsia.

Kirjallisuuden tunnetuimmatkin teokset kalpenevat lapsen mielikuvituksen rinnalla.  Tätä mieltä lienevät ainakin Twitter-käyttäjät, jotka ovat sankoin joukoin innostuneet Jo Boyles -nimisen äidin jakamasta tarinasta, jonka tämän tytär on kirjoittanut.

"Kun päivä muuttuu yöksi..."

"Tyttäreni on aloittanut tarinaa, eikä Rebecca-teoksessa enää ole mahtavimmat avauslauseet kirjallisuudessa", äiti toteaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kalisevat sielut" -niminen tarina kuuluu näin: "Kun päivä muuttuu yöksi, aaveet alkavat heräillä (eng. stir). Jotkut niistä alkavat kirjaimellisesti hämmentää (eng. myös stir), sillä ne ovat kokkikummituksia."

Äidin twiitistä on tykätty jo 225 000 kertaa. Yllättävän juonenkäänteen sisältänyt tarina nauratti ja innosti myös muita ylpeitä vanhempia julkaisemaan otoksia jälkikasvunsa taidonnäytteistä. Moni on myös toivonut kirjaa lasten novelleista.

Cocolle kävi huonosti

Erään äidin jakama tarina kertoo Coco-koirasta. Kate-niminen äiti kertoo lapsensa kirjoittaneen tarinan ollessaan 6-vuotias.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin kuuluu tarina Cocosta: "Olipa kerran suklainen koira. Eräänä hienona päivänä ajettiin kyltille, jossa kerrottiin koirashow'sta. "Voi isi, voimmeko viedä Cocon sinne?" Se oli elokuun 8. päivä. Säätiedotus kertoi, että olisi aurinkoista. Viimein suuri päivä koitti. Kukaan ei tiennyt, että Coco sulaisi, ja niin se teki. Loppu."

Samainen äiti jakoi myös toisen kirjallisuuden helmen. Tällä kertaa aiheena oli kissojen seikkailut.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eräänä aamuna Ellie ja Holly heräsivät, kun aurinko nousi. Heillä tulisi olemaan mahtava kissaseikkailu, mutta ne eivät tienneet sitä. "Olen tylsistynyt", Holly sanoi. "Kun löydämme jotain, toivon, että se on jännittävää", sanoi Ellie. Viimein portaali imaisi ne, ja teki niistä supersankareita. Ne eivät olleet tylsistyneitä. Loppu."

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja