3-vuotias tyttö piirsi karmivan mielikuvitusystävänsä – kuvaus kauhistuttaa: ”Hän tulee tapaamaan minua vain öisin”

Pikkutytön karmiva kuvaus mielikuvitusystävästään on huolestuttanut monia Twitter-käyttäjiä.

Yllä olevalla videolla jahdataan aaveita Seurahuoneella.

Amerikkalainen näyttelijä Natalie Morales jakoi Twitterissä kuvan lehden palstalta. Palstalla lapsia oli pyydetty piirtämään mielikuvitusystävänsä.

Moralesin jakamassa kuvassa 3-vuotias Ruby-tyttö esittelee piirtämäänsä kuvaa "ystävästään". Rubyn kuvaus kyseisestä kaverista kauhistutti Moralesia kuitenkin sen verran, että hän päätti jakaa kuvan muillekin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Mielikuvitusystävästään Ruby kertoo näin:

"Tämä on mielikuvitusäitini, Grateful (suom. Kiitollinen). Hänen keltaiset silmäripsensä tarkoittavat, että hän voi nähdä pimeässä – hän tulee tapaamaan minua vain öisin. Se pelottaa minua joskus, mutta haluan aina hänen tulevan takaisin. Hänellä on kaksi vauvaa vatsassaan. Hän on 14-vuotias, mutta hänellä ei koskaan voi olla syntymäpäivää."

"Kauhistuttavin ilmaus, jonka olen koskaan kuullut"

"Ruby, sinulla on aave. Tämä on rehellisesti sanottuna pelottavaa", kauhistunut Morales kirjoittikin jakamansa kuvan yhteyteen.

Moralesin twiitillä on jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. 

""Hän on 14-vuotias, mutta hänellä ei koskaan voi olla syntymäpäivää" on kenties kauhistuttavin ilmaus, jonka olen koskaan kuullut."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Puhumattakaan siitä, että hän on raskaana. Onko hän raskaana ainiaan?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Grateful kuulostaa aikaiselta puritaanien nimeltä, joka olisi voitu antaa pikkutytölle – heillä oli mieltymyksenä nimetä lapsensa jonkin hyveen mukaan. Pelottavaa ajatella, että 'ei voi koskaan olla syntymäpäivää' voi olla kolmevuotiaan tapa sanoa 'kuoli ennen kuin pystyi synnyttämään kaksosensa'. Neljätoista olisi todellakin ollut naimakelpoinen ikä ennen 1800-lukua tai niillä main. Ja viimeinen karmiva ajatus... Mitä jos aaveet eivät ole muuta kuin aiempia ruumillistumiamme, jotka yrittävät päästä nykyiselle aikajanallemme?"Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä


Lue myös:

    Uusimmat