Pikkutytöt lähettivät lahjatoiveensa joulupukille ilmapalloilla – viikkojen päästä äiti sai kuulla erikoisen uutisen: "En olisi uskonut..."

Mies löysi kahden pienen tytöt toiveet ilmapallosta – päätti toteuttaa ne 2:15
Aikaisin joulukuussa 2020 Gianella ja Luna lähettivät Joulupukille toivelistan ilmapallon avulla. Tammikuussa Alvin Bamburg  löysi listan tuhansien kilometrien päästä – ja päätti toteuttaa toiveet.

Tyttöjen äiti sai viikkojen päästä kuulla, että toinen ilmapalloista ja lahjalistoista oli päätynyt 1 000 kilometrin päähän.

Joulukuun alussa 4-vuotias Luna Gonzalez ja hänen kaksoissiskonsa Gianella lähettivät matkaan kaksi ilmapalloa, jossa oli hyvänjouluntoivotuksia sekä viisi lahjatoivetta.

Viikkoja myöhemmin heidän äitinsä Leticia Gonzalez sai kuulla, että joku oli jakanut kuvan Lunan vaaleanpunaisesta tähdenmuotoisesta ilmapallosta Facebookissa.

Ilmapallo ja kirje päätyivät yli 1000 kilometrin päähän

Lunan ilmapallo oli kulkeutunut Louisianan Shreveportiin, jossa se oli päätynyt Alvin Bamburgin haltuun. Gonzalezit asuvat Liberalin kaupungissa Kansasissa.

Alvin kertoo löytäneensä ilmapallon ollessaan metsästämässä Grand Canessa, josta on Gonzalezien talolle noin 1 046 kilometrin matka.

Hän luki kirjeen, jossa joulupukilta toivottiin karkkia, Spider-Man-palloa, Frozen-nukkea, koiranpentua sekä My Little Pony -lelua. Sen jälkeen hän julkaisi viestistä kuvan Facebookissa ja yritti sosiaalisen median avulla löytää kirjeen lähettäjän.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leticia kertoo, että he olivat lähettäneet pallon matkaan, koska hän halusi antaa tytöille jotain kivaa muistelevaa rankan vuoden jälkeen. 

– Oli niin kylmää ja tuulista. En olisi uskonut, että ne kulkeutuvat niin kauas.

– Uskon, että emme tapaa ketään sattumalta. Tuntuu kuin olisimme saanut uusia elinikäisiä ystäviä, Leticia pohtii.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leticia kertoo, että mikäli Alvin lähettää jossain vaiheessa heille mitään noista lahjoista, joita Luna oli listalleen laittanut, he lahjoittavat ne hyväntekeväisyyteen. Perhe oli joulun aikaan lahjoittanut vaatteita, ruokaa ja leluja vähäosaisemmiille lapsille, kun he olivat olleet käymässä Meksikossa, Letician miehen kotimaassa.

Alvin kirjoitti päivitykseen myöhemmin lisäyksen, jossa hän kertoi keskustelleensa Letician kanssa. He olivat päässeet yhteyksiin sosiaalisen median kautta. He päättivät, että halukkaat lahjoittajat voisivat laittaa Alvinille Facebook-viestiä. Lahjat koottaisiin yhteen ja sitten ne lähetettäisiin Kansasiin.

Juttua muokattu 3.5.2021 klo 13.50: lisätty video.

Lue myös:

    Uusimmat