Pikkutakkinsakin jäälle heittänyt Ville Nieminen kommentoi ulosajoaan hauskasti – Pelicans hehkutti tunnetta: "Lahti vs. everybody"

Jääkiekon Liigassa pelaavan Lahden Pelicansin Ville Niemisen kasetti hajosi perjantaina totaalisesti, kun päävalmentaja heitti jäälle raivoissaan pikkutakin, pyyhkeen ja juomapulloja. Ulosajon saanut Nieminen kuittasi tapauksen Twitterissä hauskalla tavalla.

Nieminen kommentoi perjantain HPK-Pelicans-ottelun raivoaan pelin jälkeen lyhyesti Twitterissä. Twiitti on kerännyt jo lähes tuhat tykkäystä.

– #takki #takkihommat, Nieminen kuittasi.

Myös Pelicans otti tapahtumiin kantaa.

– Jos ei ole tunnetta, ei ole mitään. Lahti vs. Everybody -henkinen ilta takana, seura twiittasi ja vihjasi tuomariston suuntaan. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Niemisen kiehahduksen syy sai alkunsa ottelun toisessa erässä, kun lahtelaisten Hannes Björninen taklasi kotijoukkueen Nicklas Luceniusta rajusti ja lensi suihkun puolelle. Björninen paiskoi hanskojaan matkalla pukukoppiin. 

Hämeenlinnalaiset puolestaan kiittivät viiden minuutin ylivoimasta siirtymällä sen aikana 2-1-johtoon.

Nieminen kimpaantui HPK:n johtomaalista totaalisesti ja viskoi jäälle ensin pikkutakkinsa, ja myöhemmin vielä pyyhkeitä sekä pulloja. Tuomaristo heitti myös päävalmentajan ulos.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuuma ilta ei ottanut tyyntyäkseen, kun myös Pelicansin fysioterapeutti Juha Nakari käskettiin pukusuojan puolelle.

Joukkueen apuvalmentaja Pasi Nurminen ei ollut tuomaritoimintaan tyytyväinen.

– Jos tästä tulee toimitsijakieltoja, toivottavasti aiheuttaneetkin saavat hyllytyksen. Olen ylpeä joukkueesta, Nurminen sanoi STT:lle ottelun jälkeen.

Katso pääkuvan videolta Niemisen hermostuminen tuomareille!

Lue myös:

    Uusimmat