Pikkupoika sai kadonneen koiranpentunsa takaisin – suloinen jälleennäkeminen!

0:53

Australialaisperhe oli onnensa kukkoilla saatuaan kadonneen koiranpentunsa takaisin. Erityisen onnellinen jälleennäkemisestä oli perheen 5-vuotias poika.

Yllä olevalla videolla omistajat saivat kadonneen kissansa takaisin.

Australialainen Sharnee Pocock tuli kotiin lokakuun 14. päivä ja huomasi kauhukseen perheen kolmen kuukauden ikäisen koiranpennun, Jacky Boyn, kadonneen. Amerikanstaffordshirenterrierin katoaminen aiheutti luonnollisesti huolta, ja Sharnee julkaisikin Facebook-sivuillaan vetoomuksen kadonnen lemmikin löytämiseksi.

Jacky Boy oli Sharneen Noah-pojan 5-vuotiaslahja, ja Noah oli luonnollisesti suunniltaan, kun rakas lemmikki katosi.

– Häntä sattuu, hän menee nukkumaan joka ilta ja sanoo "mietin, missä Jacky Boy on, mietin, onko sillä kylmä", Sharnee kertoi Geelong Broadcastersin haastattelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Varastettu ja sitten vain hylätty"

Sharneen kotona on valvontakamerat, mutta tallenteiden tarkastus ei antanut mitään vinkkiä siitä, mitä pennulle oli tapahtunut. Sharnee tarjosi 4000 dollarin palkkiota koiran palauttamisesta kotiin ja lupasi, ettei mitään kysymyksiä kysyttäisi.

Sharnee pelkäsi, että koiranpentu olisi varastettu koiratappeluihin, mutta pelko osoittautui turhaksi, kun eräs mies löysi pennun lopulta kadulta ja pelasti sen.

– Näyttää siltä, että se on varastettu takapihaltamme, ja sitten vain hylätty, helpottunut Sharnee kertoi Yahoo-sivustolle. 

Suloinen kohtaaminen

Sharnee julkaisi Facebook-sivuillaan videon Noahin ja Jacky Boyn hellyttävästä jälleennäkemisestä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja