Pikaruokaketjun tempaus: 1000 kilokalorin pekonipirtelö!

Suuri amerikkalainen pikaruokaketju on lisännyt valikoimiinsa jokaisen lihanystävän unelman: pekonipirtelön!

Yli 2100 pikaruokalaa Amerikassa pyörittävä Jack in the Box -ketju on päättänyt tarjota pekonipirtelö änälkäisille asiakkailleen ”Marry Bacon” -mainoskampanjansa kunniaksi. Tätä suolaisen makeaa herkkua ei kuitenkaan löydy virallisesti ketjun ruokalistoilta, vaan asiakkaan on erityisesti osattava pyytää kassalla erikoispirtelöä.

– Tämä on tavallaan ”salainen tuote”, joka asiakkaan on osattava tilata nähtyään mainoksemme. Jokainen ketjun ravintola saa vain tietyn määrän tätä tuotetta, joten kyse on todella rajoitetusta tuotteesta, ravintolan edustaja kommentoi amerikkalaislehdistölle.

Terveysviranomaiset ovat varmasti tyytyväisiä tuotteen rajallisesta myyntiajasta, sillä normaalikokoinen pekonipirtelö pitää sisällään kunnioitettavat 773 kilokaloria sekä 40 grammaa rasvaa. Suurempi versio sisältää 1081 kilokaloria ja 54 grammaa rasvaa.

Jack in the Boxin tuore Marry Bacon -mainoskampanja kauppaa pekonipirtelön lisäksi muitakin pekoniaiheisia tuotteita. Ketjun nettisivuilta voi muun muassa ostaa t-paidan, jossa komeilee pekonia mukaileva rusetti.

Lähde: Huffington Post

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja