Pikaruokaa ostanut mies sai vahingossa asiattoman palautteen paidastaan – somevitsailulla peruuttamattomat seuraukset: ”Se ei ollut koskaan tarkoitukseni”

Yhdysvaltalaismies sai paikallisessa pikaruokaravintolassa vahingossa lapun, jossa hänen paitaansa luonnehdittiin rumaksi. Vaikka mies sanoo, että piti asiaa lähinnä hauskana, lapun hänelle antanut tarjoilija sai potkut, kertoo Fox News.

Kun arizonalainen Daniel Graham osti läjän kananugetteja yhdysvaltalaisesta Chick-fil-A-pikaruokalaketjusta, ei mies arvannut saavansa myös palautetta ulkonäöstään.

Daniel sai kassatyöntekijältä vahingossa ravintolan henkilökunnalle tarkoitetun lapun, jossa mies yksilöitiin kertomalla hänen yllään olevasta "rumasta villapaidasta". Hämmästynyt Daniel julkaisi huumorimielessä lapusta ja paidastaan kuvan Twitterissä. Pian hän sai huomata, että kaikkia vitsi ei naurattanut.

Daniel Graham sai pikaruokaravintolassa vahingossa lapun, jossa hänet oltiin yksilöity huomauttamalla "rumasta villapaidasta". Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Twiitistä somehitti

Danielin twiitti on kerännyt yli 148 000 tykkäystä ja reilut 16 000 uudelleentwiittausta. 

Twiitissään Daniel naljailee, että tuona kertana hänen ei ollut ilo asioida Chick-fil-A-ravintolassa. Myöhemmin hän täsmensi, ettei ollut vihainen vaan surullinen ja toivoi saavansa ravintolalta hyvitykseksi ilmaisia kanaruokia.

Daniel myös selvensi, ettei aikonut syödä kaikkia ostamiaan nugetteja itse, vaan hänen tarkoituksenaan oli jakaa 30 palluraa tyttöystävänsä kanssa. Daniel kertoi lisäksi, että hän oli jo aiemmin ostanut juoman aterian yhteyteen, sillä moni Twitter-käyttäjä hämmästeli ruokajuoman poissaoloa ostoksista kertovassa lapussa.

Ravintolan johtoa vitsi ei naurattanut

Yhdysvaltalaisen Fox News -uutissivuston haastattelussa Daniel vahvistaa, ettei ollut loukkaantunut lappuun kirjoitetusta kommentista vaan piti tilannetta lähinnä hauskana.

Chick-A-fil-ravintolan johtoa somehitiksi kasvanut vitsi ei kuitenkaan naurattanut. Danielin mukaan lapun hänelle vahingossa antanut työntekijä on saanut potkut.

– Tunsin oloni todella ikäväksi, koska se ei ollut koskaan tarkoitukseni, Daniel sanoo.

Mies kertoo soittaneensa ravintolapäällikölle ja pyytäneensä tätä harkitsemaan asiaa uudelleen. Daniel toisti ravintolapäällikölle, ettei ollut loukkaantunut lappuun kirjoitetusta huomautuksesta, vaan piti sitä suloisena ja hauskana.

– He tarjosivat minulle ilmaisetuja, mutta kerroin heille, että haluaisin mieluummin kassanhoitajan saavan pitää työnsä kuin itse saavani ilmaista kamaa. Ravintolapäällikkö, jolle puhuin, oli hyvin epäselvä ja minusta tuntuu, että mikään sanomani ei muuttanut asiaa, vaikka niin toivoin, Daniel kertaa puheluaan.

Lue myös:

    Uusimmat