Mies unohti vaihtorahansa pikaruokalaan – myyjä säilytti pikkuhiluja viikkokaudet: "Se merkitsi hänelle niin paljon"

Danny Cadra unohti vaihtorahansa pikaruokalan tiskille. Kolikot eivät kuitenkaan kadonneet, sillä myyjä Marcus Henderson piti rahoja kuukauden ajan kirjekuoressa, jota kuljetti mukanaan töihin!

Videolta näet, miten McDonalds-ravintolan ranskalaiset valmistuvat! 

Kun Danny Cadra osti pikaruoka-annoksen tämän vuoden helmikuussa, hän unohti vaihtorahansa tiskille. Mies ei kuitenkaan menettänyt rahojaan, kiitos ystävällisen myyjän! Marcus Henderson säilytti rahoja viikkoja, kertoo Everything Lubbock -sivusto.

– Tiesin, että hän on kanta-asiakas ja tulisin näkemään hänet uudelleen, Henderson sanoo.

Henderson piti rahoja kuukauden ajan kirjekuoressa

Cadra tuli myymälään seuraavan kerran kuukauden kuluttua, nyt maaliskuussa. Hän yllättyi toden teolla, kun Henderson ojensi rahat hänelle. Kyseessä ei edes ollut jättipotti: summa oli vain kolme dollaria!

– Myyjä sanoi "vähän aikaa sitten jätit vaihtorahasi tänne" ja minä totean "vaihtorahani, mitä tarkoitat?" ja hän sanoi "ajoit pois ilman vaihtorahojasi", johon minä sanon "oletko tosissasi, mies?", Cadra kuvailee hauskaa tilannetta.

Henderson piti rahoja kuukauden ajan kirjekuoressa, jota kuljetti mukanaan töihin.

– Se oli oikeastaan osa työasuani. Siinä oli nimikylttini, hattuni, essuni ja rahat panin takataskuuni siltä varalta, että tänään olisi se päivä, kun näen hänet, Henderson kuvaa.

Cadra ei osannut edes kaivata rahoja

Cadra kertoo, ettei olisi osannut edes kaivata rahoja. Henderson halusi kuitenkin toimia oikein, koska hän haluaa palvella muita ihmisiä hyvin.

– Mikä raikas tuulahdus! Se merkitsi hänelle niin paljon, ja siksi se merkitsee vielä enemmän minulle, Cadra sanoo.

Kaksikko on tapauksen myötä ystävystynyt ja ssuunnitteleekin nyt tapaamista myös ravintolan ulkopuolella.

Lue myös:

    Uusimmat