Ravintolakriitikko ei taatusti osannut aavistaa arvostelunsa seurauksia – sai odottamattomat kiitokset: "Kiitän sinua pettäjän paljastamisesta"

1:35
Sanotaan ettei pettämisessä ole vain kyse seksistä. Mistä sitten?

Ravintola-arvosteluja tekevä Tom sai kiitokset naiselta, jonka mies narahti pettämisestä Tomin ansiosta!

Tavallisesti ravintolakriitikko Tom Sietsema paljastaa vain huonoja ruokia. Tällä kertaa hän kuitenkin onnistui paljastamaan myös pettämisen, kertoo The Sun.

"Viimeisimmässä arvostelussasi on kuva aviomiehestäni..."

Muun muassa Washington Postille ravintola-arvosteluja tekevä Tom sai kiitokset naiselta, joka sai tietää miehensä pettämisestä Tomin ansiosta.

– Viimeisimmässä arvostelussasi on kuva aviomiehestäni illallisella naisen kanssa, ja se nainen en ollut minä, nimetön nainen kirjoitti Tomin arvostelun kommentteihin.

– Kun näytin hänelle kuvatodisteen, hän tunnusti, että hänellä on suhde. Ajattelin, että sinusta olisi hauskaa kuulla, että olet osa draamaamme. Tänä kiitospäivänä kiitän sinua pettäjän paljastamisesta!

Tom itse ilmaantui kommentoimaan toivoen, että kyseessä on pelkkä vitsi.

– Pliis, pliis, pliis sano, että tämä on pilapostaus. Olisi kamalaa saada tietää, ettei se ole, Tom totesi kommentissaan.

Varoitteli pettäjiä Twitterissä

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lopulta Tom kuitenkin jakoi kuvan kommentista Twitterissä ja varoitteli samalla pettäjiä tapahtuneesta.

Se, mistä ravintolasta oli kyse, jäi epäselväksi. Nettikansa kävi välittömästi läpi Tomin artikkelit löytääkseen kyseisen kuvan. Moni halusi vimmaisesti tietää, oliko kommentti totta, ja miten tilanne ratkesi.

Vaikka moni uskoi, että kommentti saattaa olla vitsi, osa hekumoi avoimesti vahingonilolla, jota pettäjän narahtaminen aiheutti.

– Tämä on mahtavaa! Voit juosta, mutta et piiloutua, Twitter-jäyttäjä Debi Fraser kirjoittaa.

"Tämäpä epämukavaa". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Nykyaikaisen sosiaalisen median aikana ihmiset tuntuvat unohtaneen elintärkeän kyvyn hiiviskellä tapaamiseen hämärässä paikassa, missä kukaan ei voi saada heitä kiinni, nimimerkki Paige Gold sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja