Pieniä potilaita – lue tulevista jaksoista

Uutuussarjassa Pieniä potilaita päästään tutustumaan Helsingin Lastenklinikan potilaiden ja henkilökunnan elämään. Tutustu sarjan tuleviin jaksoihin.

Lastenklinikka on Suomen suurin lastensairaala, jossa hoidetaan lapsia aina päivystystapauksista elinsiirtoihin. Sarjan nuorimmat potilaat ovat vielä vanhemmistaan täysin riippuvaisia vauvoja ja vanhimmat jo oman hoitonsa suunnitteluun osallistuvia teini-ikäisiä. Toiset piipahtavat sairaalassa haavan tikkauksessa, kun toiset taas viettävät siellä lähes koko lapsuutensa. Tutuiksi tulevat myös hoitohenkilökunta aina klinikkaylilääkäristä käsikirurgiin ja sairaanhoitajiin

Jakso 1
23.01.2013 klo 21:00

UUSI SARJA ALKAA! Pienten potilaiden ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Lastenklinikan historiaan ja neljään pieneen potilaaseen. Janina-vauvan jalkaa hoidetaan, Leevi on joutunut onnettomuuteen, Sinillä on edessään jännittävä päivä ja Vanessa on suojaeristyksessä.


Jakso 2
230.01.2013 klo 21:00

Pienten potilaiden toisessa jaksossa tutustumme Lastenklinikan päivystykseen sekä näemme viiden lapsen tarinat. Vanessan hoito jatkuu, Aukusti saa uuden kipsin, Eerik pääsee leipomaan, Olavi totuttelee uudenlaiseen elämään ja Sini toipuu leikkauksesta.


Jakso 3
06.02.2013 klo 21:00

Sarjan kolmannessa jaksossa tutustumme sairaalakouluun ja seuraamme neljän pienen potilaan tarinaa. Sophia-vauva saa lastahoitoa, Eerik käy sairaudesta huolimatta koulua, Olavi tulee tarkastuskäynnille ja Anni-Pauliina suunnittelee tulevaisuutta.


Jakso 4
13.02.2013 klo 21:00

Pienten potilaiden neljännessä jaksossa tutustumme Lastenklinikan leikkiosastoon ja näemme neljän pienen potilaan tarinat. Teemu pääsee leikkaukseen, Vilhon hengitystä autetaan lääkkeillä, Eerik leikkii sairaalaa ja Aida käy fysioterapeutilla.

Pieniä potilaita AVAlla keskiviikkoisin klo 21 alkaen 23.tammikuuta 2013.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja