Pian tapahtuu! Sairaalan edusta suljettiin jo Catherinen synnytystä varten

Herttuatar synnyttää lähiviikkoina toisen lapsensa samassa sairaalassa kuin esikoisensa Georgen.

Herttuatar Catherine ja prinssi William elävät jännittäviä aikoja, sillä parin toisen lapsen on määrä syntyä huhtikuun aikana. Catherine ei ole paljastanut tarkkaa laskettua aikaansa, mutta on kertonut vauvan syntyvän huhtikuun puolenvälin ja lopun välillä.

Hello-lehden lähteiden mukaan laskettu aika olisi huhtikuun viimeisenä viikonloppuna eli 25. tai 26. päivä. 

Lehti kertoo myös, että Catherinen valitsema synnytyssairaala on jo aloittanut valmistelua kuninkaallista synnytystä varten. Catherine synnyttää toisen lapsensa samassa paikassa kuin vuoden ikäisen prinssi Georgen, Lontoossa St. Maryn sairaalan Lindo-siivessä. 

Sairaalan Lindo-siipi on tavallista sairaalaa huomattavasti hulppeampi. Georgen syntymää varten siipi oli varattu kokonaan Catherinelle. 

Nyt Lindo-siipeä valmistellaan Catherinen toisen lapsen syntymää varten. Lindo-siiven edusta on jo suljettu kokonaan ulkopuolisilta. Media leiriytyi Georgen syntymää odottaessaan siiven ulkopuolelle jo viikkoja ennen synnytystä.

Tällä kertaa se on kielletty, ja valokuvaajat saavat saapua paikalle vasta Catherinen synnytyksen alettua. Sairaalan ulkopuolelle on tuotu kylttejä, jotka kieltävät pysäköinnin 30. huhtikuuta saakka. Parkkikielto alkoi tänään 15. huhtikuuta. 

Sekä prinssi William että prinssi Harry ovat myös syntyneet St. Maryn sairaalassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja