Pia Lambergin bikinivartalo sai somen sekaisin – verrataan ikoniseen Hollywood-tähteen

Lambergin seuraaja oli havahtunut yhdennäköisyyden katsoessaan ikonista elokuvaa.

Yhdysvalloissa mallina ja näyttelijänä työskentelevä ex-missi Pia Lamberg julkaisee faniensa iloksi Instagram-tilillään kesäisiä kuvia Kalifornian auringon alta. Tuoreessa kuvassa missikaunotar poseeraa bikinit yllään appelsiinipuun juurella.

Lambergin julkaisema kuva sai somen oitis sekaisin ja vuorokaudessa siihen onkin kerännyt jo paljon tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. 

– Täällä kylmä toukokuu, lämpeni heti, tuota kuvaa katsoessa, seuraaja kirjoittaa. 

Eräs tarkkasilmäinen seuraaja on tehnyt huomion. 

– Katsoin eilen pitkästä aikaa Pretty Womanin ja täytyy sanoa et sussa ja Julia Robertsissa on kyllä jotain samaa. Sama kaunis hymy, pilke silmäkulmassa tms. Välillä piti ihan nipistää itseään et kuka siinä ruudulla on.

Lamberg luopui aikoinaan Miss Suomi -kruunustaan ja lähti yrittämään maailmanvalloitusta Yhdysvaltoihin.

Kaunotar on asunut kahdeksan vuotta Los Angelesissa. Lamberg kertoi viime vuonna Yökylässä-ohjelmassa asuvansa avopuolisonsa Keithin kanssa.

Hän myös kertoi ohjelmassa, että Suomesta lähteminen oli hänelle helppoa, sillä hän oli aina tuntenut, ettei kuulu joukkoon.

Amerikan-valloituksensa alussa Lamberg näytteli Saf3-tv-sarjassa. Mallintöiden lisäksi tähti tekee myös jumppavideoita sosiaalisessa mediassa.


Lue myös:

    Uusimmat