Pia Lamberg paljastaa elokuva-alan pimeän puolen – tuottaja lähetti vihjailevan viestin

1:19
Pia Lamberg matkustaa chakrojen perässä.

Pia Lamberg on saanut kummallisia tarjouksia.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan malli Pia Lambergin luona. Entinen Miss Suomi asuu Los Angelesissa avopuolisonsa Keithin kanssa.

Lamberg muutti Yhdysvaltoihin seitsemän vuotta sitten. Suomesta lähteminen oli hänelle helppoa, sillä hän oli aina tuntenut, ettei kuulu joukkoon.

– Minulla oli aina sellainen jännä olo Suomessa, että ei kuulu sinne, mutta en miettinyt, että haluaisin ulkomaillekaan. Ei ollut selkeää, mikä siinä oli, hän kertoo.

Los Angelesiin Lamberg päätyi kontaktiensa kautta ja viihtyi heti. Mallina työskentelevä Lamberg kokeili aluksi myös näyttelijän töitä. Hän kertoo kohdanneensa elokuvatuottajia, jotka tekivät hänelle omituisia ehdotuksia.

– Yksikin, joka oli naimisissa ja laitteli viestiä, että haluaisi maksaa laskuni ja hemmotella minua, Lamberg ihmettelee.

– Kyllä niitä tulee, mutta olen karsinut ne.

Amerikan-valloituksensa alussa Lamberg näytteli Saf3-tv-sarjassa, mutta ei ole sen jälkeen innostunut pyrkimään uusiin rooleihin.

– Jos joku tarjoaa hauskaa roolia, totta kai sen teen, mutta en nauttinut siitä niin paljoa, että olisin koko ajan halunnut käydä jossain koekuvauksissa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv.fissä torstaisin klo 21. Jaksot katsottavissa ennakkoon C Moressa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja