Mainos

Pettymys: LG V20 -huippupuhelin ei Eurooppaan toistaiseksi

LG:n pari päivää sitten julkistama uusi V20-huippupuhelin ei saavukaan Euroopan markkinoille – ainakaan toistaiseksi, mahdollisesti ei koskaan.

– LG V20:n alun lanseeraussisältää markkinoita Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, Lähi-idässä sekä Afrikassa. Tullaanko V20:tä tarjoamaan muilla alueilla ei ole vielä päätetty, kertoi LG:n maailmanlaajuisesta viestinnästä vastaava johtaja Ken Hong Android Authoritylle.

Ilmeisesti kyse on vaimeasta kysynnästä operaattorien ja muiden jakelijoiden osaltauutuutta kohti. Mahdotonta ei ole, että V20 myöhemmin voitaisiin julkaista ainakin joissakin Euroopan maissa rajatusti.

– Olemme toiveikkaita mutta emme tee mitään lupauksia, kommentoi Hong vielä.

Tilanne V20:n osalta on kenties hieman samanlainen kuin viime vuonna Samsungilla Galaxy Note 5:n osalta. Eri markkina-alueilla keskitytään eri tuotteisiin eikä Euroopassa välttämättä ole vastaavaa kysyntää todella suurinäyttöisille älypuhelimille kuin esimerkiksi Aasian maissa.

V20 on kokonaisuutena mielenkiintoinen uutuus muun muassa siksi, että se on ensimmäinen Androidin uudella 7.0 Nougat -versiolla julkistettu puhelin.

Lisäksi edeltäjänsä V10:n tavoin V20:sta löytyy laitteen etupuolelta päänäytön yläpuolelta kapea ja pitkulainen lisänäyttö,joka tarjoaa nopeasti tietoa saapuvista viesteistä ja ilmoituksista, ja esimerkiksi viesteihin voi nopeasti reagoidalisänäytön kautta. Toisaalta edeltäjästään poiketen V20:ssa ei enää ole kahta etukameraa, mutta sen sijaan kameroita on nyt LG:n kevään G5-huippupuhelimen tavoin kaksin kappalein puhelimen takana.

V20:ssä on suurikokoinen 5,7 tuuman näyttö ja siinä on myös panostettu ääniominaisuuksiin yhdessä Bang & Olufsenin kanssa. V20:n kaksoiskameratoteutus on tuttu LG:n kevään G5-huippupuhelimesta sisältäen 16 megapikselin pääkameran ohella toisen 8 megapikselin ja 135 asteen laajakulmakameran.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.