Petteri Orpo ylistää vaimonsa Linnan juhlien näyttävää asua: "Se on erittäin kaunis, kuin on rouvakin"

Linnan juhlien kohokohdat pähkinänkuoressa! 10:44
Mitkä olivat Linnan juhlien upeimmat puvut, pahimmat etikettimokat ja keitä Linnasta jäätiin kaipaamaan? MTV Uutiset Livessä keskusteltiin Linnan juhlien kohokohdista seuraavana päivänä.

Linnan juhliin saapunut Petteri Orpo puhui Presidentinlinnan pihalla kauniin sanoin vaimonsa Niina Kanniainen-Orpon puvusta. 

Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotto on alkanut ja ensimmäiset vieraat ovat saapuneet Linnan juhliin. Ensimmäisten paikalle saapuneiden joukossa olivat kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja hänen vaimonsa Niina Kanniainen-Orpo.

Kun puheenjohtajalta kysyttiin hänen vaimonsa Linnan juhlien asusta intoutui hän ylistämään pukua varsin kauniin sanoin. 

– Se on erittäin kaunis, kuin on rouvakin. Hän on erittäin upea, erityisesti nuo korvakorut ovat todella hienot. Olivatko ne, ne olivat raumalaisen tytön käsityötä, Orpo kertoi. 

Kanniainen-Orpo kertoi puolestaan, että hänen asunsa on odotellut kaapissa sopivaa hetkeä jo 4-5 vuoden ajan. 

– Tämä on ostettu joskus Dubaista, ihan valmismekko. Ja nyt oli sitten se hetki laittaa se päälle. Tämä oli helppo tänä vuonna, Kanniainen-Orpo tuumaili. 

– Oli myös minunkin näkökulmastani, ei tarvinnut tänä vuonna nähdä vaivaa niin paljon, Orpo puolestaan vitsaili. 

Lue myös:

    Uusimmat