Petter Northug värväsi italialaisen mallin

Petter Northugista kirja: ura täynnä menestystä ja kohuja 1:20
Petter Northugin elämä on ollut täynnä kohuja. Miehestä julkaistiin kirja vuonna 2018.

Entinen maastohiihtomestari Petter Northug on palkannut hiihtotalliinsa italialaisen hiihtäjän ja mallin Alessia de Zoltin, 24.

Kaksikon yhteistyö alkoi jo elokuussa, mutta nyt Northug ja de Zolt kertoivat asiasta lisää norjalaisessa Se og Hör -ohjelmassa.

– Kieltäydyin aluksi, mutta hän vaati (että tulen mukaan). Onneksi tajusin, että olisi todella tyhmää olla tarttumatta tähän mahdollisuuteen, de Zolt toteaa Dagbladetin mukaan ohjelmassa.

Northugin joukkue Team Janteloppet kilpailee hiihdon Ski Classics -sarjassa, jossa hiihdetään pitkiä matkoja. De Zoltin on määrä hiihtämisen lisäksi auttaa Janteloppetia saamaan lisää näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

De Zoltilla on yli 30 000 seuraajaa Instagramissa. Hän on toiminut hiihdon lisäksi urheiluvaatemallina sekä hiihdonopettajana.

– Alessia auttaa meitä sosiaalisessa mediassa. Hän vahvistaa Team Janteloppetia suksilla, mutta myös nostaa tallin statusta kaupallisessa mielessä, Northug sanoo.

De Zolt on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Alla hänen päivityksensä kesältä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

De Zolt on innoissaan uudesta pestistään.

– Tämä ei vieläkään tunnu todelliselta, de Zolt totesi VG:lle elokuussa.

Nuori italialaishiihtäjä kilpaili ensimmäisen kerran Ski Classics -sarjan kilpalussa viime talvena. Silloin he tapasivat Northugin kanssa ensimmäisen kerran, ja de Zolt pyysi päästä yhteiskuvaan moninkertaisen maailmanmestarin kanssa.

– Julkaisin kuvan Instagramiin, ja hän jakoi sen, de Zolt kertoo.

He tapasivat myöhemmin Dobbiaco-Cortina-hiihtokisassa.

– Hän tuli luokseni tervehtimään. En uskonut, että hän muistaisi minua. Sitten hän sanoi, että haluaa minut talliinsa ensi vuodeksi. Luulin, että hän vitsaili, mutta hän otti yhteyttä uudestaan huhtikuussa. En voinut kieltäytyä, de Zolt avaa tapahtumien kulkua.

– Ihailen häntä, ja olen onnekas että saan olla osa hänen tiimiään. Hän on legenda, de Zolt ylistää Northugia.

Northug on kaksinkertainen olympiavoittaja ja 13-kertainen maailmanmestari. Hän oli aktiiviurallaan todella kova kirimies. 37-vuotias Northug ei ole kilpaillut hiihdon maailmancupissa moneen vuoteen, mutta norjalaislehdet ovat kertoneet, että mies on vihaillut paluullaan mc-ympyröihin.

Lue myös:

    Uusimmat