Therese Johaug vihjaili mahdollisella paluulla – norjalaisesta esitetty kysymys sai ruotsalaistähden epäröimään: "En olisi yllättynyt, jos..."

Ruotsalaistähti Ebba Andersson on ottanut kantaa Therese Johaugin paluusta vihjaileviin kommentteihin.

Maastohiihtosuksensa naulaan vuonna 2022 lyönyt Johaug antoi hiljattain vihjailevia kommentteja siitä, että paluu kilpaladuille houkuttelisi suuresti norjalaistähteä. Johaug kertoi NRK:lle harjoittelevansa jo hieman ja pohtivansa osallistumista Norjan isännöimiin vuoden 2025 MM-kisoihin.

Johaugin sanat nousivat nopeasti puheenaiheeksi hiihtoväen keskuudessa. Ruotsalaistähti Ebba Andersson ei yllättyisi, jos Johaug nähtäisiin pian jälleen kilpaladuilla.

– En ole juurikaan yllättynyt. Minusta siitä oli viitteitä jo viime kaudella. Hän oli niin korkealla tasolla, kun hän lopetti. En olisi yllättynyt, jos hän tulisi takaisin vielä vahvempana. Jotkut ovat saaneet lisäboostin saatuaan vauvan, Andersson pohtii Aftonbladetin mukaan.

Anderssonilta kysyttiin suoraan, haluaisiko hän Johaugin takaisin maailmancupiin täydessä kunnossa. Vastaus tuli hieman epäröiden.

– Noooh… sanoisin, että haluan hänet takaisin, mutta en niin hyvässä kunnossa kuin minä olen. Hänet haluaa takaisin hyvässä kunnossa, mutta sitä haluaa silti olla se vahvempi, Andersson nauraa.

Johaugin päätettyä uransa Andersson pääsi juhlimaan viime talvena kahta MM-kultaa.

Lue myös:

    Uusimmat