Pettänyt poikaystävä sai tuta naisen koston – videota kauhistellaan somessa: “Pettäminen on väärin, mutta tämä on vain hullua”

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi joku pettää, vaikka rakastaa?

Somessa kauhistellaan petetyn naisen raivoa.

Rakkaudessa pettyneen naisen kostotoimenpiteet ovat aiheuttaneet keskustelua Twitterissä. Petetty Becca purki raivoaan muun muassa tuhoamalla petturimiehen omaisuutta, uutisoivat muun muassa Mirror ja australialaissivusto News.com.au.

Naisen Kianna-sisko jakoi Snapchatissa jaetut raivonpuuskat Twitteriin, jossa kahden minuutin pätkä on saanut monet tyrmäämään teot.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kianna kertoo twiitissään, että siskon poikaystävä petti tätä, kun pari oli ehtinyt olla yhdessä yli vuoden ja mies oli tavannut naisen lapset.

Yli viisi miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla voi nähdä, kuinka nainen muun muassa pyyhkii hammasharjalla vessanpöntön ja täyttää suihkugeelipullon karvanpoistoaineella. Myös muut suihkutuotteet saavat epätoivottua piristystä chilijauheesta.

Lisäksi Becca leikkaa halki vaatekappaleen, jota kuvataan miehen eniten arvostamaksi omaisuudeksi, ja tekee reikiä miehen kalsareihin. Nainen vaikuttaa myös lusikoivan sulanutta suklaata miehen lenkkareihin ja jogurttia toiseen pariin. Näyttäisi myös siltä, että Becca pyyhkii vessaharjaa miehen Rangers-jalkapallopaitaan.

Twiitillä on yli 130 000 tykkäystä ja yli 23 000 uudelleentwiittausta, mutta käyttäjät ovat jakautuneet teot hyväksyviin ja ne tyrmänneisiin. 

"Jotkut tekevät kaiken paitsi lähtevät"

Monen mielestä nainen meni liian pitkälle.

– Olipa joku pettänyt tai ei, tämä on psykoottisen lapsellista käytöstä. Mene eteenpäin, totesi eräs.

 – Joten häntä on petetty ja häntä uhkaa syyte. 2020 alkaa vahvasti hänen kannaltaan, huomautti toinen.

 – Toivottavasti hän nauttii vankilasta, koska minä kyllä nostaisin syytteen, varoitteli yksi kommentoijista.

– Hän on hullu. En usko, että ketään pitäisi pettää, mutta en voi sanoa, ettenkö olisi yllättynyt, että häntä petettiin, tyrmäsi yksi kommentoija.

– Jotkut teistä tekevät paiken paitsi lähtevät. Täydellinen ghostaus olisi luultavasti tehokkaampaa ja parempaa käyttöä hänen ajalleen, ehdotti toinen.

– Pettäminen on väärin, mutta tämä on vain hullua, kauhisteli eräs kommentoijista.

Puolustajiakin löytyi.

 – Kaiken, minkä hän tuhosi ja repi ja rikkoi palasiksi, voi ostaa ja korvata... mutta hänellä on silti särkynyt sydän, puolustaa eräs.

 – Hän ansaitsee sen, olemme ylpeitä sinusta, tyttöseni, kehui yksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat