Vaimo näki unta, jossa aviomies petti – mieheltä suloinen ele harmistuneelle puolisolle: "Olen pahoillani, että petin..."

Amerikkalaismies keksi suloisen tavan piristää puolisoaan, jonka paha uni oli saanut pois tolaltaan.

Yllä olevalla videolla pohditaan parisuhteiden suurinta virhettä.

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Chris Kent on palomies ja ensihoitaja sekä kolmen lapsen isä. Chris on myös uskomattoman ajattelevainen aviomies.

Viimeisimmän väitteen todistaa Chrisin reaktio tämän kuultua, miksi hänen vaimonsa oli pahoilla mielin.

"Olin pettänyt häntä"

Chris kertoo suositulla Love What Matters -sivustolla päässeensä taannoin 36 tunnin työvuorosta kotiin. Kotona häntä odotti vaimo, joka halusi kertoa miehelleen näkemästään unesta.

– Olin pettänyt häntä. Hän oli selvästi poissa tolaltaan näkemänsä unen vuoksi. Tietäen, etten koskaan tekisi niitä asioita tosielämässä, hän selitti minulle, mitä oli tapahtunut, Chris kertoo.

"Päätin ostaa ruusuja"

Kun vaimo oli saanut purettua mieltään, perhe söi yhdessä aamupalaa ja lähti kirkkoon. Chris huomasi, että hänen vaimonsa oli edelleen järkyttynyt yöllisistä unikuvistaan.

– Niinpä kirkon jälkeen lähdin ostoksille tyttäreni kanssa. Käväisin kukkakaupassa. Päätin ostaa vaimolleni ruusuja piristääkseni hänen päiväänsä.

Mies vei ruusut kotiin ja kirjoitti niiden seuraksi viestin, jonka toivoi tuovan huumoria vaimon päivään.

"Olen pahoillani, että petin sinua unissasi"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Olen pahoillani, että petin sinua unissasi. Olen aasi. Haluaisin sanoa, ettei se tapahdu uudelleen, mutta se ei ole minun käsissäni, haha", Chris kirjoitti viestissään.

– Avioliitossamme ja jo tapaillessamme minulle on aina ollut tärkeää osoittaa rakkautta, ei vain erityisinä hetkinä, ja tietysti saada hänet nauramaan. Kuka tahansa nainen voi saada kukkia ystävänpäivänä tai syntymäpäivänä.  Olen aina ollut sellainen, että hankin kukkia noina erityishetkinä, mutta myös satunnaisena tiistaina tai milloin vain tuntuu siltä, mies kertoo.

Mies toivoo myös poikiensa ottavan oppia isänsä esimerkistä tulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat