Pettämätön kehonkieli paljastaa: Tästä tiedät, onko mies kiinnostunut

Mistä tiedän onko mies kiinnostunut minusta? Miksei hän voi vaan sanoa suoraan? Miksi hän toimii ristiriitaisesti? Ota selvää!

Kun kyse on ihastuksesta, saattaa omalta kiinnostuksenkohteelta saatu vastakaiku olla ajoittain hyvinkin ristiriitaista. Ongelma voi kuitenkin olla yllättävän helposti ratkaistu, kun asiaa tarkastelee tarpeeksi yksinkertaiselta kantilta.

Koskettelu

Kehonkieli kertoo tunteista enemmän kuin moni arvaa: eleet, ilmeet ja liikkeet paljastavan niin jännityksen kuin ihastuksenkin. Etenkin koskettelu on oiva ihastuksen mittari: jos mies pyrkii kosketuksiin kanssasi jatkuvasti – vaikka se olisi vain kevyt hipaisu kämmenselälle – on hyvin epätodennäköistä, etteikö Amorin nuoli olisi osunut häneen

Katsekontakti

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Tämä pitää paikkansa ainakin silloin, kun tarkoituksena on tulkita sitä, onko mies kiinnostunut. Jos mies jakaa auliisti katseita, eikä tunnu saavan silmiään eroon kohteesta, kertoo hänen käytöksensä ihastuksesta.

Kysele ystäviltänne

Yksi parhaista tavoista selvittää vastapuolen tunteita on kysellä lähipiiriltä. Ihastuminen voi selvitä yllättävän helposti kyselemällä miehen ystäviltä tai tutuilta kommentteja hänen käytöksestään. Kukapa tuntisi miehen paremmin kuin hänen ystävänsä?

Toimi

Jos olet ihastunut mieheen ja hänen tunteidensa pohtiminen vie jo aikaa ja energiaa, voi paras keino selvittää asia olla yksinkertaisesti toimiminen: lähesty miestä tai tee täysin selväksi, miltä sinusta tuntuu. Useat miehet myös arvostavat sitä, ettei nainen odota aina miehen tekevän aloitetta.

Kysy suoraan

Suoraan puhuminen on yksi toimivimmista keinoista selvittää, onko mies ihastunut – kuten moni tietää. Se saattaa olla kuitenkin yllättävän vaikeaa. Tästä syystä olisikin tärkeää pitää mielessä se, että vastauksesta saattaa kuitenkin saada vihdoin mielenrauhan. Ole valmis ottamaan riskejä!

Tutustu myös AVAn Miehet vastaavat -juttusarjaan!

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!


AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Shutterstock

Osittainen lähde: Femalefirst

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja