Petra Korven vauva syntyi: "Vihdoin!"

Bloggaaja Petra Wettenranta (o.s. Korpi) sai esikoislapsensa.

Bloggaaja Petra Wettenranta (o.s. Korpi) on saanut ensimmäisen lapsensa. Wettenranta kertoi iloiset perheuutiset tiistaina Instagram-tilillään ja julkaisi ensimmäiset kuvat pienokaisestaan.

– Vihdoin! Wauva Wettenranta voi oikein hyvin ja vanhemmat on ikionnellisia (ja aivan pihalla kaikesta)! tuore äiti hehkutti.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa nyt myös tästä. 

Wettenranta muistetaan myös AVAn entisenä kanavajuontajana. Hän on taitoluistelija Kiira Korven isosisko.

Hän avioitui puolisonsa Markku Wettenrannan kanssa kolme vuotta sitten uudenvuodenaattona. Avioitumisen myötä Petra otti miehensä sukunimen. Markku Wettenranta tunnetaan räppärinä ja taiteilijanimellä Tasis. Hän on tuttu muun muassa Kapasiteettiyksikkö-yhtyeestä.

Petra Wettenranta kertoi joulukuun alussa sosiaalisessa mediassa, että sekä hänellä että hänen aviomiehellään oli todettu koronavirustartunta

– Voimme hyvin (vauva myös), ja tähän mennessä taudista on selvitty minimaalisin oirein ja eristyskaranteeni on käynnissä. Myös kaikille lähikontaktissa olleille on ilmoitettu. Nyt Suomessa on jo yli 30 000 ihmistä, jotka tietää miltä tuntuu saada positiivinen koronatestitulos, hän kertoi tuolloin voinnistaan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja