Petra Korvella ja hänen räppärimiehellään on todettu koronavirustartunta – esikoistaan odottava kaunotar kertoo oireistaan

Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista 0:58
Mistä koronaviruksen tunnistaa - tässä listaus tyypillisimmistä oireista

Petra Wetteranta (o.s. Korpi) hakeutui hoitoon omien sanojensa mukaan "varmuuden vuoksi".

Bloggaaja ja taitoluistelija Kiira Korven sisko Petra Wettenranta (o.s. Korpi) kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänellä ja hänen räppärimiehellään Markku Wettenrannalla on todettu koronavirustartunta. Esikoistaan odottava Petra kirjoitti asiasta Instagram-tilillään.

– Voimme hyvin (vauva myös), ja tähän mennessä taudista on selvitty minimaalisin oirein ja eristyskaranteeni on käynnissä. Myös kaikille lähikontaktissa olleille on ilmoitettu. Nyt Suomessa on jo yli 30 000 ihmistä, jotka tietää miltä tuntuu saada positiivinen koronatestitulos.

Petra kirjoittaa, että hän hakeutui koronatesteihin vain pienen oireen vuoksi.

– Menin testeihin "varmuuden vuoksi", pienen nenän tukkoisuuden takia. Prosessi oli helppo, nopea ja ilmainen. Haluan kannustaa kaikkia testiin, vaikka oireet olisivat kuinka pienet. Suurkiitos terveydenalan ammattilaisille avustanne, teette niin haastavaa ja tärkeää työtä! Kaikille: stay safe, muistakaa ottaa varotoimet tosissaan ja koittakaa pysyä terveinä, Petra kehottaa.

Lue myös:

    Uusimmat