Peseekö tämä nainen autoaan bensiinillä? Häiritsevää videota katsottu jo kymmeniä miljoonia kertoja

Espoolaisella huoltoasemalla voit tankata lasinpesunestettä automaatista 0:47
Espoolaisella huoltoasemalla on voinut tankata lasinpesunestettä automaatista vuodesta 2019 lähtien. Konsepti on laajentumassa myös muualle Suomeen. Löydät linkin juttuun tämän artikkelin lopusta.

Videolla näkyvää suoritusta on kutsuttu muun muassa maailman kalleimmaksi autopesuksi, mutta ilkkuminen on ollut mitä suurimmalla todennäköisyydellä täysin turhaa.

Sosiaalisessa mediassa viime päivinä levinnyt video on herättänyt hämmästelyä.

Auton kilvistä päätellen yhdysvaltalaisella huoltoasemalla kuvatulla videolla nähdään kuljettaja pesemässä Toyota Highlanderia. Erikoiseksi videon tekee se, että nainen näyttää pesevän autoa veden sijaan polttoaineella.

Pelkästään TikTokissa yli 50 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla esiintyvälle naiselle on naureskeltu kautta maailman, mutta täysin turhaan.

Vaikka naisen kädessä oleva väline muistuttaakin polttoaineletkua, on se mitä todennäköisimmin ihan vain vesiletku, jonka päähän on isketty polttoainepistooli.

Letku on huomattavasti pidempi ja ohuempi kuin polttoaineletkut, minkä lisäksi neste vaikuttaa olevan täysin kirkasta. Myös paine on kovin alhainen.

Ei yllättäisi, jos koko videon ainoana tarkoituksena on ollut jekuttaa katsojia. Videolla autoaan pesevä nainen saattaa hänkin olla mukana juonessa.

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat