Perinteiset väylät eivät olleet heitä varten – perhe päätyi adoptoimaan Instagramin kautta: "En voi uskoa, että se on totta"

1:17

Amerikkalaispariskunta päätti unohtaa perinteiset väylät adoptoida, ja hankki perheenlisäystä Instagramin kautta. Dornien adoptiosta kertoo ABC News.

VIDEO: Äiti ja adoptioon annettu tytär kohtaavat 20 vuoden jälkeen.

Newyorkilaiset Jaimie ja Brian Dorn tunsivat, että heidän perheestään puuttui vielä viides jäsen.

Pariskunnalla oli jo kaksi lasta Brianin aikaisemmasta liitosta, mutta he toivoivat myös yhteistä lasta. Kun vauvan saaminen ei kuitenkaan onnistunut, pari alkoi suunnitella adoptioita.

ABC:n mukaan perheen mielestä perinteiset adoptiotoimistot eivät kuitenkaan olleet "heitä varten".

Ystävä ehdottikin, että pariskunta yrittäisi hoitaa adoption itsenäisesti Instagramin kautta.

Odottava äiti löytyi vuoden kuluttua

Niin Jaimie ja Brian tekivät erillisen tilin adoptiota varten ja jakoivat sosiaaliseen mediaan kuvia perheestään. Instagram-tilillä ja jaettujen kuvien alatunnisteissa he ilmaisivat halunsa adoptoida, käyttämällä hashtageja kuten #hopetoadopt ja #waitingtoadopt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olemme hiukan yksityisempiä ihmisiä, joten meillä oli paljon hyväksyttävää, kun halusimme laittaa itsemme likoon ja löytää lapsemme, Jaimie kertoo.

Vuoden sisällä Dornien perhe kuitenkin onnistui suunnitelmassaan. He löysivät odottavan äidin, joka halusi antaa lapsensa adoptoitavaksi.

"En voi uskoa, että se on totta"

Perhe piti tiiviisti yhteyttä äitiin samalla, kun lakimiehet neuvottelivat käytännön asioista. Kuukausien odotus kuitenkin palkittiin, ja Jaimie ja Brian saivat pojan, Christianin.

– Joskus, kun kerron tämän tarinan itselleni, en voi uskoa, että se on totta ja hän on todella täällä, äiti ihmettelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Good Morning America -ohjelman haastattelemat asiantuntijat uskovat, että itsenäinen adoptio voi lisääntyä sosiaalisen median myötä. He kuitenkin varoittavat huijauksista.

Dornien perheen mukaan adoptioprosessi sosiaalisen median välitykselläkään ei ollut nopea ja helppo.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja