Perheen koti tuhoutui tulipalossa vain tunteja ennen Erickin 6-vuotisjuhlia – palolaitokselta upea ele pikkupojalle

0:48
Huikea juhlayllätys tämäkin! Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua

Erickin perhe menetti kotinsa tulipalossa juuri ennen pojan 6-vuotisjuhlia. Apuun tuli paikallinen palolaitos, joka paitsi sammutti palon myös järjesti Erickille ihanat juhlat.

Erick Hillin kuusivuotispäivät saivat surullisen käänteen, kun tulipalo tuhosi perheen kodin. Erickin 6-vuotisjuhliin oli vain tunteja aikaa, kun amerikkalaisperheen kotona syttyi tulipalo.

Erickin äiti Jamia Jones oli ostamassa koristeita juhliin, kun hän sai tiedon siitä, että perheen talo palaa. Jamian palatessa kotiin talo ja juhlat oli jo menetetty. Perhe pelastui, mutta heidän kotinsa tuhoutui.

"On olemassa toinen perhe, johon poika voi luottaa"

Buffalon pelastuslaitos ei kuitenkaan halunnut, että Erick joutuu luopumaan syntymäpäiväjuhlistaan.  Tulipalo sattui torstaina; sunnuntaina paloasemalla juhlittiin Erickiä.

– Päätimme järjestää hänelle synttärijuhlat, antaa hänelle paljon lahjoja, kutsua hänen perheensä sinne ja näyttää, että on olemassa myös toinen perhe, johon poika voi luottaa, palopäällikkö William Renaldo kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Juhlia, kakkua ja kunniajäsenyys

Juhlissa oli tarjolla kakkua ja lahjoja. Paloasema oli koristeltu ilmapalloin ja supersankariteeman mukaisin koristein. Mukaan oli kutsuttu myös supersankareita, kuten Batman. Palomies Bryan Matteson rakensi Erickille lelulaatikon, jota koristi nuoren miehen nimi.

Paloaseman mukaan Erick oli aluksi hämmentynyt eikä tiennyt, saisiko kokemansa suuren tragedian jälkeen olla iloinen. Juhlien edetessä poika kuitenkin rentoutui.

Erickistä tehtiin juhlissa myös paloaseman auton numero 33 kunniapalomies. Nuori mies saakin vierailla paloasemalla aina, kun tahtoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja