Pentagon perustaa uuden erikoisryhmän tutkimaan UFO-havaintoja – katso videolta, mitä USA:n armeijan lentäjät näkivät taivaalla!

3:05
"Kohde kiihdytti etelään ja hävisi alle kahdessa sekunnissa" – Yhdysvaltain puolustusministeriö julkaisi keväällä nämä kolme huippusalaiseksi määriteltyä videota ilmiöistä, joita ei ole pystytty selittämään.

Yhdysvaltain puolustusministeriön kahden puolustusviranomaisen mukaan Pentagon aikoo muodostaa erikoisryhmän tutkimaan armeijan tukikohdassa tehtyjä UFO-havaintoja.

Erikoisryhmästä oni tarkoitus tiedottaa virallisesti lähipäivinä. Vielä tässä vaiheessa ei ole tarkempaa tietoa työryhmän nimestä tai siitä julkistaako se mahdollisesti uusia tutkimustuloksia.

Erikoisryhmän perustaminen tulee vain muutamia viikkoja sen jälkeen, kun kävi ilmi, että Pentagonin UFO-ohjelman toiminta on jatkunut kaikessa hiljaisuudessa myös vuoden 2012 jälkeen, vaikka tuolloin ohjelman rahoituksen tiedotettiin loppuneen.

Uuden erikoisryhmän johtajana toimii puolustusministeri David Norquist.

Vaaditaan vastauksia

Yhdysvaltain senaattorit ovat vaatineet Pentagonilta enemmän avoimuutta taivaalla tehtyihin selittämättömiin havaintoihin.

Erikoisryhmän tarve ei liity kuitenkaan ensisijaisesti maapallon ulkopuolelta tuleviin uhkiin, vaan esimerkiksi Venäjän ja Kiinan mahdollisiin uusiin harppauksiin sotateknologian kehityksessä.

Pentagon julkaisi huhtikuussa kolme videota, joissa Yhdysvaltain laivaston lentäjät kohtasivat tukikohdan ilmatilassa selittämättömiä ilmiöitä.

Katso ylhäällä olevalta videolta, kun lentäjä havaitsee tuntemattoman esineen Yhdysvaltain ilmatilassa.

Lähde: CNN

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja