Peniksen suurennustekniikat ovat huijausta: Vältä näitä virheitä

Peniksen suurennustekniikat ovat huijausta ja tulokset laihoja. Kaiken lisäksi vaaralliset tekniikat voivat johtaa vakaviin vaurioihin, askmen.com valistaa.

Älä kokeile näitä peniksen suurennustekniikoita:

Pillerit

Monet pillerit lupaavat suurentaa penistä. Usein mainokset lupaavat peniksen koon suurentuvan jopa 30 prosenttia. Nämä lupaukset on hyvä unohtaa, sillä rahasi menevät taatusti hukkaan.

Penispumppu

Penispumppua pumpatessa penikseen pakkautuu enemmän verta, mikä vaikuttaa positiivisesti erektioon, mutta vain väliaikaisesti. Ole muutenkin varovainen pumpun kanssa, sillä se saattaa vaikuttaa kuin kovakourainen suihin otto - jolloin olet seuraavana päivänä hyvin kipeä. Pahimmillaan kipu voi kestää parikin viikkoa.

Peniksen suurennusleikkaus

Peniksen suurennusleikkauksessa sidekudos, joka yhdistää peniksen häpyluuhun, leikataan irti. Sen jälkeen penis siirretään ja kiinnitetään uudelleen hieman kauemmas vartalosta, jotta pituutta saadaan hieman enemmän. Lopuksi penistä paksunnetaan ottamalla rasvaa muualta kehosta ja siirtämällä sitä penikseen. Kuulostaako hurjalta? Pysy siis erossa tästä lystistä.

Jelqing

Jelqing on harjoitustekniikka, jolla penistä yritetään suurentaa. Harjoituksilla on muitakin nimiä, mutta yhteistä niille on, että kyseessä on vaarallinen tekniikka, joka on myös kivulias. Harjoituksen aikana penistä yritetään pidentää vetämällä se ulos, venyttämällä sitä ja taivuttelemalla sitä erektion aikana. Jotkut harjoitukset suosittelevat venyttämään penistä velttona. Peniksen venyttäminen ei kuitenkaan ole missään nimessä suositeltavaa, sillä se voi johtaa pahimmillaan impotenssiin.

Lähde: askmen.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja