Pelottava tilanne Budapestin MM-kisoissa: urheilijoita kisapaikalle kuskanneet kärryt törmäsivät toisiinsa

Kaksi golfautoa, jotka kuljettivat muun muassa miesten 200 metrin ensimmäisen välierän juoksijoita, törmäsivät stadionin ulkopuolella Budapestin MM-kisoissa torstaina. Supertähti Noah Lyles oli mukana törmäyksessä, mutta juoksi silti välierien nopeimman ajan.

Kolari näytettiin kansainvälisessä tv-kuvassa.

Sosiaalisessa mediassa on videomateriaalia toisen kärryn kuvasta, jossa Jamaikan Andrew Hudson pitää tuskaisena silmäänsä.

Autossa oli myös satasen jo Budapestissä voittanut Noah Lyles, joka viittoi apua Hudsonille.

Kaikki välieräurheilijat olivat kilpailussa mukana, joskin kolarijuoksijat pääsivät radalle vasta kakkos- ja kolmoserän jälkeen.

Tapahtuma ei hidastanut Lylesiä vauhtia: hän karkasi vaiheen ykköseksi ajalla 19,76 sekuntia ja kakkosmies Kenneth Bednarek jäi kahden kymmenyksen päähän.

Hudson juoksi 20,38 ja sijoittui 14:nneksi, mutta hän ei ollut ennakoissa finaaliehdokas.

Yhdysvaltalaistähti jahtaa kaksoismestaruutta, sillä hän voitti sunnuntaina sadan metrin kilpailun. Kaikkien aikojen pikajuoksija Usain Bolt pystyi vastaavaan kolmesti sekä MM- että olympiatasolla.

Botswanan Letsile Tebogo, 20, rullasi torstaina 19,97. Hän on Lylesin takana kauden tilastokakkonen (19,50).

Juttua päivitetty kello 22.08. Lisätty maininnat välierävaiheen tuloksista.