Pelicans sai taas melkoisen lahjan HIFK-hallissa – Juhamatti Aaltonen heitti vitsiä ”kenttämestari-Sarkkisesta”

Pelicans tekee 1-2 maalin 1:18
Roope Taposelta kammottava virhe, Lubos Horky vie Pelicansin johtoon

Sarkkinen, Sarkkinen, missä olet, huuteli Pelicansin Juhamatti Aaltonen Helsingin vanhassa jäähallissa perjantaina.

Pelicans siirtyi HIFK-puolivälieräsarjassa 2–0-johtoon, kun se kaatoi punapedot perjantain mittelössä 4–1.

Ratkaisu syntyi kolmannessa erässä, kun Pelicans sai melkoisen lahjamaalin. Tilanne kehkeytyi, kun kiekko pomppasi päädystä yllättävällä tavalla HIFK-vahti Roope Taposen lavan yli. Pelicansin Lubos Horky oli valppaana ja painoi pikkumustan pömpeliin.

– Vähän kävi tuuri, mutta hieno suoritus Horkyltä, kun painoi pienestä kulmasta vielä vipin perään. Taidokas maali, Pelicansin kokenut hyökkääjä Juhamatti Aaltonen veisteli pelin jälkeen.

Video tapahtuneesta näkyy jutun yläreunasta.

Pelicansin leiri ei lähtenyt muistuttamaan Taposta tapahtuneesta. Aaltosella oli toisenlaiset ajatukset mielessä.

– Sarkkista yritin kiittää! Aaltonen naurahti, viitaten Helsingin vanhan jäähallin kenttämestariin Ville Sarkkiseen.

– Se oli viimeksikin täällä, kun saimme tuollaisen samankaltaisen maalin. Silloin (Nathan) Schnarr sai laittaa tyhjiin. Sarkkista yritin etsiä, mutta hän oli jo häipynyt paikalta. Vissiin tiesi, että tuli taas pieni (erikoisuus)... Aaltonen virnuili.

Pelicans on loistoasemissa HIFK-sarjassa, sillä seuraava taisto käydään lauantaina Lahdessa. Pelicans voi edetä tuolloin jo todella merkittävälle karkumatkalle.

– Nämä ovat harvinaisia pelejä – vielä kun sattui hyvä pari tähän. Nämä jäävät ihan varmasti ikuisuuksien ajaksi mieleen. Pitää vain nauttia joka hetkestä ja huomenna on taas varmasti hyvä meininki päällä. Katsotaan, että pystymmekö ottamaan tuosta energiaa. Toivottavasti ei mene yli ainakaan! Aaltonen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat