Nordiksella erikoinen tuomarihässäkkä: Pelicans-pakin syyttömyys selvisi – HIFK-faneilta tylyt terveiset Liigalle

Pelicans-pakki Kasper Puutio täysin hämillään tuomiosta – tuomareilta räväkkä ratkaisu 1:36

Jääkiekon SM-liigassa HIFK ja Pelicans pelaavat puolivälieräsarjansa toisen ottelun tänään perjantaina Helsingin vanhassa jäähallissa eli Nordiksella.

Ottelun toisessa erässä nähtiin erikoinen hässäkkä, kun HIFK:n hyökkääjä Iiro Pakarinen kellahti jäähän. Pelicansin puolustajalle Kasper Puutiolle näytettiin jo jäähyn merkkejä, mikä sai nuoren puolustajan hämilleen.

Hän kun ei tehnyt… mitään.

Piakkoin tuomaristo teki räväkän ratkaisun. Kädet levälleen: tuomio peruttiin.

HIFK-fanit reagoivat päätökseen tylyllä viestillä.

– SM-liiga, haistakaa v***u, kannattajakulmaus hoilasi.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Pelicans siirtyi toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla johtoon, kun Aatu Jämsenin rystysivallus päätyi verkon perukoille. Maalin aika 34.06.

Pelicans tekee 0-1 maalin 1:16
Aatu Jämsen sivaltaa rystyltä ja vie Pelicansin johtoon

Pelicans voitti sarjan avaustaiston Lahdessa lukemin 4–2. Välieriin etenee neljällä voitolla.