Ville Peltonen hermostui erikoisesta tuomariratkaisusta – "Harvoin olen tuollaista nähnyt!"

Pelicans-pakki Kasper Puutio täysin hämillään tuomiosta – tuomareilta räväkkä ratkaisu 1:36
Pelicans-pakki Kasper Puutio täysin hämillään tuomiosta – tuomareilta räväkkä ratkaisu

HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen ei ollut sisänsä pettynyt omiensa ilmeeseen toisessa Pelicans-puolivälieräottelussa. Peltonen pysyi rauhallisena aina siihen asti kunnes esiin nousi perjantain pelin kummajaisuus.

Ottelun toisessa erässä nähtiin erikoinen hässäkkä, kun Pelicansin puolustaja Kasper Puutio ohjattiin jäähyaitioon sen jälkeen, kun HIFK:n Iiro Pakarinen oli kaatunut jäähän.

Hetken päästä Puutio asteli aitiosta ulos, kun ottelun päätuomarit kumosivat vihelletyn jäähyn.

Tämä sai HIFK-päävalmentaja Ville Peltosen hämilleen.

– Mun mielestä päivän selvä jäähy. Harvoin olen tuollaista nähnyt! Tuntui oudolta, Peltonen murahti pelin jälkeen Helsingin vanhan jäähallin uumenissa.

Video tapahtuneesta näkyy jutun yläreunasta.

HIFK ei saanut lopulta yhtään ylivoimaa perjantain pelin aikana.

Kaiken lisäksi HIFK koki perjantaina dramaattisen tappion, kun Pelicans iski 2–1-voittomaalin ajassa 57.08. HIFK:n maalivahti Roope Taponen teki tilanteessa karun virheen, kun hän ei saanut pysäytettyä päädystä kimmonnutta kiekkoa.

Pikkumusta pomppasi Pelicansin Lubos Horkylle, joka laittoi sen puolittain tyhjään nuottaan.

– Tämän päivän ottelu oli pudotuspelikiekkoa parhaimmillaan, mutta olimme tuloksen kannalta väärällä puolella. Tuollaisia vastaiskuja pitää sietää ja niistä pitää kasvaa yli, Peltonen huikkasi, viitaten Pelicansin 2–1-maaliin.

Peltonen oli jo ehtinyt jutella Taposen kanssa tapahtuneesta.

– Otamme tämän tuloksen nöyrästi vastaan. Joka voitto tai tappio kärsitään tai juhlitaan yhdessä, Peltonen kuittasi.

HIFK ei halunnut tuoda Taposta ollenkaan median eteen ottelun jälkeen. Taisto päättyi lopulta Pelicansille 4–1.

Punapedot ovat nyt kovassa paikassa, sillä Pelicans johtaa puolivälieräsarjaa 2–0. Kolmas koitos käydään Pelicansin kotiluolassa Lahden Isku Areenassa lauantaina.

– En halua mennä enää ensimmäiseen peliin – emme olleet siinä parhaimmillamme. Olimme heikkoja, se pitää sanoa. Nyt olimme läsnä ja peli olisi voinut mennä toisinkin päin. Pienet marginaalit. Tuolla oli paljon sellaisia asioita, joita haluamme toistaa – uskoen siihen, että tulos on parempi. Tiedämme hyvin sen, että kuka ottaa seuraavan stepin, on huomenna vahvoilla, Peltonen perkasi, summaten:

– Käsittelemme kaikkia pelejä samalla tavalla ja vedämme joka kerta täysillä. Mikään ei muutu, Peltonen sanoi tulevasta. 

Lue myös:

    Uusimmat