Mainos

Pelastava enkeli ja Las Vegasin ammuskelussa haavoittunut tapasivat sairaalassa: "Olen oluen velkaa"

Kanadasta Las Vegasissa vierailleen 21-vuotiaan Sheldon Mackin syntymäpäivä sai sunnuntai-iltana hirveän käänteen, kun hän ystävineen jäi joukkoammuskelun keskelle.

Mack tapasi keskiviikkona sairaalassa miehen, joka saattoi hyvinkin pelastaa hänen henkensä järjettömän tulituksen keskellä. Tapauksesta kertoo ABC News.

Mack yritti joukkoammuskelun aikana auttaa luodista jalkaansa saanutta tyttöä, kun myös häneen osui kaksi luotia. Mack sai osuman sekä kyynärpäähän että keskivartaloonsa. Silloin paikalle saapui ennestään tuntematon mies, joka vei haavoittuneen Mackin eräälle autolle ja meni tämän mukana sairaalaan asti.

Sheldon Mack sanoi tiistaina, ettei tiennyt edes miehen nimeä. Hän arveli, että häntä auttanut mies oli itsekin loukkaantunut ammuskelussa.

– Hän on enkeli. Haluaisimme todella tietää, kuka tämä tyyppi oli, Mackin äiti kertoi aiemmin amerikkalaismedialle.

Sheldon Mackin äidin toive toteutui, kun kalifornialainen 25-vuotias Jimmy Grovom saapui keskiviikkona sairaalaan tapaamaan Sheldon Mackia. Ensijoitajana työskentelevä Grovom oli alkanut auttaa ampumisen uhreja pakenemaan tapahtumapaikalla.

Mies oli saanut myös itse osuman jalkaansa. Tapaamisessa miehet kättelivät ja Mackin äiti antoi poikansa pelastajalle halauksen.

Oheisessa Twitter-viestissä Sheldon Mack sairaalassa. Grovomia ei näy kyseisessä twiitissä.

Miesten tapaaminen järjestyi sen jälkeen, kun Grovomin ystävät olivat huomanneet ABC Newsin aiheesta tekemän jutun. Sheldon Mack and Grovom tapasivat sairaalassa myös kaksikon sekä useita muita haavoittuneita sairaalaan autollaan ajaneen merijalkaväen veteraanin Erik Frazierin.

Ennen auttajansa tapaamista Sheldon Mack oli kertonut olevansa oluen velkaa pelastajalleen. Tapaamisen jälkeen Mack vakuutti aikovansa toteuttaa lupauksensa. 

3:12

5:05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.