PayPalista haastaja MobilePaylle ja Siirrolle – maksut kaverille muuttuivat ilmaisiksi 25 Euroopan maassa

Yhdysvaltalainen, kansainvälisesti toimiva PayPal kertoo muuttaneensa henkilöiden välisen maksupalvelun ilmaiseksi Suomessa ja 24 muussa Euroopan maassa. Näin PayPalista tulee myös Suomessa vahvempi kilpailija MobilePaylle sekä Siirrolle.

Palvelun kautta rahan lähettäminen, vastaanottaminen ja pyytäminen onnistuu nyt veloituksetta ja reaaliaikaisesti PayPal-sovelluksen tai -verkkopalvelun kautta. Maksuvälineiksi käyvät PayPal-tilin lisäksi myös pankkikortti tai perinteinen pankkitili. Maksut ovet veloituksettomia, kun niissä ei tapahdu valuuttamuunnosta.

“Uusi palvelumme mahdollistaa ilmaiset ja helpot mobiili- ja verkkosiirrot Suomessa sekä euroina useisiin EU-maihin. Siirroissa ei tarvitse huolehtia lisämaksuista tai tilinumeroista, pelkkä vastaanottajan puhelinnumero tai sähköposti riittää. Haluamme tarjota käyttäjillemme saumattoman maksupalvelun”, kertoo PayPalin Pohjoismaiden pääjohtaja Jonas Breding.

PayPalissa maksamiseen riittää, että tietää maksun vastaanottajan puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Vastaanottajalla on oltava PayPal-tili voidakseen ottaa rahaa vastaan.

“PayPal on yhtiön perustamisesta lähtien keskittynyt tarjoamaan toimivia verkkomaksupalveluita ja seurannut alan viimeisimpiä trendejä. Jatkuvan kehitystyön tuloksena pystymme nyt tarjoamaan laajan valikoiman maksuratkaisuja erikokoisille yrityksille sekä kuluttajille. Pyrimme mahdollistamaan entistä useammalle paremmat mahdollisuudet varojen hallintaan omien tarpeidensa mukaan”, Breding jatkaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja