Paul Walkerin tyttären huoltajuudesta tehtiin päätös

Traagisesti auto-onnettomuudessa kuolleen näyttelijä Paul Walkerin 15-vuotiaan tyttären huoltajuudesta on tehty päätös.

Näyttelijä Paul WalkerinMeadow-tyttären huoltajuutta käsiteltiin keskiviikkona oikeudessa Los Angelesissa. Oikeuden päätöksellä Meadowin huoltajiksi määrättiin hänen äitinsä Rebecca Soteros sekä lastenhoitajansa, Hello!-lehti uutisoi.

Asianajaja Amy Nieman totesi, että äidin lisäksi myös Meadowin perään jo parin vuoden ajan katsonut lastenhoitaja kuuluu teinin huoltajuussuunnitelmaan. Äiti ja lastenhoitaja asuvat asunnossa, jonka Walker ehti hankkia ennen kuolemaansa.

Myös eräs Walkerin ystävä on määrätty vahtimaan, että tyttären asiat ovat kunnossa. Nieman myös lisäsi, että Meadowilla on paljon asianajajia, joiden puoleen kääntyä.

Meadowin huoltajuutta haki ensin myös Walkerin äiti Cheryl. Hän kuitenkin luopui huoltajuushakemuksesta Meadowin pyynnöstä. Cherylin asianajaja Steven Bldesoe kommentoi, että hänen asiakkaansa on hyväksynyt uudet järjestelyt “paremman puuttessa”. Walker itse oli toivonut, että Meadowin huoltajuuden saisi Cheryl mieluummin kuin Rebecca.

Meadow oli asunut Paul-isänsä luona kahden vuoden ajan ennen näyttelijän yllättävää kuolemaa. Isän kuoleman jälkeen Meadow palasi Rebecca-äitinsä luo. Tytär asui äitinsä kanssa elämänsä ensimmäiset 13 vuotta.

Äidin huostaan palaamisessa huolta on herättänyt se, että Meadowin Rebecca-äiti on kärsinyt alkoholiongelmista. Hän jäi kiinni rattijuopumuksesta vuosina 2003 ja 2013. Hän on kuitenkin nykyään kuivilla. Lisäksi äiti on luvannut hakeutua hoitoon huoltajuuden säilyttääkseen.

Walker testamenttasi myös koko omaisuutensa Meadow-tyttärelleen. Omaisuuden arvo on 25 miljoonaa dollaria, eli vajaat 19 miljoonaa euroa. Hurjapäät-elokuvista tuttu Walker kuoli 40-vuotiaana auto-onnettomuudessa Santa Claritassa marraskuussa 2013.

Lue myös:

    Uusimmat