Pate Mustajärvi jännittää yhä ennen levyä: Valehtelisin jos väittäisin että en

Popedan nokkamies julkaisee jo kymmenennen sooloalbuminsa maaliskuussa.

Legendaarinen tamperelainen, Pate Mustajärvi, julkaisi tulevalta albumiltaan Parempaa elämää -sinkun viime lokakuussa mahtipontiseen tapaan. Kappaleen ensiesitys nimittäin tapahtui Solo Sokos Hotel Tornin katolta 88 metrin korkeudesta.

Toinen single tulevalta levyltä julkaistaan digitaalisessa muodossa 13. helmikuuta, ja levy Taivas on täynnä puolestaan 27. maaliskuuta.

Ei luotu kestämään -kappaleen ovat Mustajärvelle tehneet Lovexin tuottajana ja kosketinsoittajana tunnettu Christian ja laulaja-biisintekijä Marko Meronen.

– Kuten tiedetään, syyt eroihin ovat sekä samanlaisia että erilaisia. Tässä kappaleessa painottuu, ettei parisuhdetta saa koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Suhdetta pitää sekä kunnioittaa että vaalia. Kappale kuvaa myös vastuunottoa omista virheistä ja valaa uskoa, että virheistä voi oppia, vaikka hinta tuntuisi kohtuuttoman kovalta, Christian kuvailee tekemäänsä laulua.

Mustajärvi puolestaan kertoo MTV.fille kappaleen olevan hyvin tehty nykyaikainen rokahtava iskelmä.

– Mielestäni ketään ihmistä ei sovi pitää itsestäänselvyytenä. Tosin kukaan tähän ikään ehtinyt suomalainen mies tuskin on onnistunut olemaan polttamatta yhtään siltaa takanaan, Mustajärvi pohtii biisin sanomaa.

Vaikka Mustajärvellä on takana kilometrejä ja kokemusta, on uuden levyn julkaiseminen hänelle yhä jännittävä paikka.

– Valehtelisin jos väittäisin että ei jännitä.

MTV3:n Kingi-ohjelman muutamassa jaksossa on esiintynyt kaksi omistautunutta Popedan todistajaa. Mustajärvi hehkuttaa sketsihahmoja.

– Sketsi oli äärettömän hauska. Sen vaikutus käytännössä nähtäneen kun Popedan kiertue käynnistyy huhtikuussa. Kenties silloin suviseuroilla tavataan!

Lue myös:

    Uusimmat