Parketin hionta

Parkettilattiani kaipaisi vähän hiontaa ja lakkausta ajattelin tehdä homman itse!! Mitä minun pitää ottaa huomioon hommaa tehdessä? Lattiassa ei ole kovin suuria koloja, vain koiran tekemiä naarmuja. Kuinka karkeaa paperia koneeseen ja mikä lakka olisi parasta?
t.Janne

Kiitoksia kysymyksestä. Ensimmäiseksi huomioitava on, osaako varmasti homman vai ei. Hiomakoneen käyttö vaatii todella suurta huolellisuutta ja tarkkuutta. Kone aiheuttaa enemmän kuin helposti kierteiset urat lattiaan ja lopputulos on tällöin pahasti epäonnistuneen näköinen. Vuosien kuluessa uriin vielä kasautuu likaa ja ne näkyvät mustina naarmuina muuten vaaleassa pinnassa. Joten suosittelen ammattilaista.

Jos kuitenkin päätät tehdä homman itse, saat rakennuskonevuokraamosta hiontakoneen ja siihen tarvittavat laikat sekä ohjeet.

Lakaksi suosittelen julkistilan lakkaa. Se on selvästi kalliimpi kuin yleensä kotioloihin riittävä, mutta on kovempi ja varmempi. Lakka on liuotinpohjainen ja aiheuttaa runsaan hajun muutamaksi päiväksi, joten on syytä varata majoitus muualta siksi aikaa.
Terveisin Sakke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja