Pariskunnan tilille ilmestyi yllättäen 115 000 euroa – suuntasivat autokauppaan ja törsäsivät kaiken ennen kuin pankki huomasi virheensä

Yhdysvaltalaispariskunta ei jäänyt turhia aikailemaan tajuttuaan, että heidän tililleen oli ilmestynyt muhkea rahasumma. He törsäsivät rahat ilman huolta huomisesta, ja joutuivat vähemmän yllättäen vaikeuksiin.

Pennsylvanialainen pariskunta koki toukokuussa elämänsä yllätyksen, kun heidän yhteiselle tililleen ilmestyi täysin puun takaa 125 000 dollaria eli hieman vajaat 115 000 euroa. 

Sen sijaan, että Robert ja Tiffany Williams olisivat kyseenalaisteet rahojen alkuperän ja ottaneet yhteyttä pankkiinsa, päättivät he käyttää rahat.

Rahoilla maksettiin laskuja ja ostettiin joitain kotitaloustarvikkeita, mutta valtaosa rahoista meni autokauppaan. Pariskunta osti muun muassa Chevrolet Traverse -katumaasturin, matkailuauton, trailerin, kaksi mönkijää ja kilpa-auton, jonka spekseistä ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa. Täysin itsekkäästi pariskunta ei kuitenkaan toiminut, sillä 15 000 dollaria he jakoivat ystävilleen.

Ottaen huomioon, että nämä tiedot ovat peräisin viranomaisilta, ei liene vaikea arvata, että pariskunta jäi kiinni.

Mies osti yhden junalipun sijaan auton – tuli halvemmaksi 2:11
VIDEO: Mies osti yhden junalipun sijaan autoon – tuli halvemmaksi.

Kun pankki huomasi virheensä kesäkuussa, ottivat he yhteyttä pariskuntaan. He kuitenkin myönsivät saman tien, että rahat oli jo tuhlattu, eivätkä he pystyisi maksamaan summaa takaisin.

Pankki otti ymmärrettävästi yhteyttä viranomaisiin, jotka pidättivät Williamsit. He odottavat oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla, sillä he maksoivat yhteensä 50 000 dollarin takuunsa.

Takuurahojen alkuperä ei tosin ole tiedossa.

Lähde: CBS News

Lue myös:

    Uusimmat