273 miljoonaa dollaria lotossa voittanut mies suuntaa ensimmäisenä Ford-liikkeeseen – kai tämäkin voi olla jonkun unelma-auto

1:36
Näin Ford testaa hikisen takapuolen vaikutusta autojensa istuimiin

Jättiläismäisen lottovoiton jälkeen moni suunnittelee laittavansa koko elämänsä uusiksi ja ostavansa rahoilla vain parasta ja kalleinta. Tämä mies on kuitenkin osoitus siitä, että poikkeuksiakin löytyy.

Onni potkaisi yhdysvaltalaista Michael J. Weirskya taannoin toden teolla. 54-vuotias newjerseyläinen nimittäin voitti Mega Millions -lotosta käsittämättömät 273 miljoonaa dollaria eli reilut 240 miljoonaa euroa. Verojen jälkeen voitosta jää käteen edelleen ihan kohtuulliset 162 miljoonaa dollaria.

Yhdysvalloissa on hyvin tyypillistä, että voittajat raahataan median eteen pian voittonsa jälkeen. Niin oli asian laita tälläkin kertaa, ja voittoaan edelleen sulatteleva Weirsky pääsikin vastailemaan toimittajien kysymyksiin Mega Millionsin lehdistötilaisuudessa torstaina.

Tuoreelta voittajalta kysyttiin kaikkia luonnollisesti kiinnostava kysymys, eli mitä hän aikoo valtavalla omaisuudellaan tehdä ensimmäisenä.

Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

Weirsky ilmoitti suuntaavansa aivan ensitöikseen autokaupoille. Mutta sen sijaan, että mukaan lähtisi Ferrari, Lamborghini tai jokin muu arvokas urheiluauto, aikoo hän pistäytyä paikallisella Ford-jälleenmyyjällä.

– Aion ostaa ensimmäisenä Ford Raptor -avolavan. Se on auto, jonka olen halunnut jo pitkään, Weirsky totesi.

Weirskyn unelma-auto, Ford F-150 Raptor, ei ole mikään luksusauto. Sen sijaan kyseessä on maailman suosituimman automallin suorituskykyisin versio. Auton lähtöhinta on noin 50 000 dollaria, mutta kallein versio jo noin 80 000 dollaria, mikäli ostaja päättää laittaa kunnolla haisemaan – ja miksipä ei tässä tapauksessa laittaisi. Onhan se paljon rahaa useimmille meistä, mutta Weirskyn kohdalla hyvinkin kohtuuhintainen valinta.

Voitto meni siinäkin mielessä oikeaan osoitteeseen, että Weirsky ei ole yltäkylläisestä elämästä nautiskellut. Taannoin vaimostaan eronnut mies on ollut viimeiset 15 vuotta työttömänä ja tottunut venyttämään penniä.

Oli tosin pienestä kiinni, että Weirsky olisi jäänyt kokonaan ilman massiivista lottovoittoaan. Hän nimittäin unohti lottokuponkinsa kaupan kassalle, mutta valpas sivullinen huomasi unohduksen ja kiikutti arvokkaaksi osoittautuneen piletin sen oikealle omistajalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja