Paris Hilton meni naimisiin – useita asuvaihtoja ja kolmen päivän juhlallisuudet

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on mennyt naimisiin Carter Reumin kanssa.

Hotelliperijätär Paris Hilton on avioitunut pääomasijoittaja Carter Reumin kanssa 11. marraskuuta. Page Six -julkaisun saamien tietojen mukaan juhlallisuudet kestävät jopa kolme päivää.

Vihkitilaisuus järjestettiin Hiltonin edesmenneen isoisän tilalla Bel-Airissa, joita seuraavat karnevaalit Santa Monicassa sekä illallisjuhlat. 

Hiltonilla oli jo pelkästään hääpäivänä useita eri asuja, kuten hän kertoi jo aikaisemmin vieraillessaan Tonight Showssa. Tuore aviomies tyytyi ilmeisesti vain yhteen asuun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häävieraisiin kuuluivat E! Newsin mukaan muun muassa näyttelijät Emma Roberts ja Evan Ross, stylisti Rachel Zoe sekä laulajat Bebe Rexha ja Paula Abdul.

Pariskunnan historia

Hilton ja Reum vahvistivat seurustelevansa vuonna 2020 ja helmikuussa 2021 Reum kosi rakastaan.

– Olen todella innoissani siitä, että voin ottaa elämässäni uuden askeleen ja vihdoin saada oikean elämän, Hilton kuvaili The Trend Reporter -podcastissa ja kertoi Reumin olevan hänen unelmiensa mies.

Hilton paljasti podcastissa, että hän ja Reum ovat tunteneet jo 15 vuotta, mutta rakkaus syttyi vasta heidän vietettyään kiitospäivää yhdessä syksyllä 2019.

Jos kuvakollaasi Hiltonin jakamista parisuhdekuvista ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hilton kertoi podcastissa myös haaveilevansa lapsista ja aloittaneensa jo koeputkihedelmöityshoidot. 

– Olemme saaneet hedelmöityshoitoja, joten voin valita kaksoset jos halua, Kim Kardashian itseasiassa kertoi minulle tästä. En edes tiennyt mitään asiasta, Hilton kertoo. 

Lähteet: Page Six, E! Online

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja